• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/informer.rs

24.01.2017

23:01

ŠOK NA ESTRADI! Maji Nikolić prete ubistvom: Završićeš kao JELENA MARJANOVIĆ!

Estrada

ŠOK NA ESTRADI! Maji Nikolić prete ubistvom: Završićeš kao JELENA MARJANOVIĆ!

Podeli vest

Pevačici Maji Nikolić stigle su poruke, u kojima joj nepoznata osoba, između ostalog, poručuje da bude oprezna kad bude izlazila iz zgrade ili prelazila ulicu

Naime, njoj već nedeljama stižu poruke u kojima joj neko preti ubistvom. Nepoznata osoba takođe joj je zapretila da će završiti kao njene koleginice Ksenija Pajčin i Jelena Marjanović.

- Mnogo se igraš sa svojim jadnim životom, Majo. Mnogo pričaš. Tvoj jezik će te oterati u grob. Toliko sam blizu ideje da ti preprečim put na ulici, sateram te u ćošak i pesnicama bijem dok ne poplaviš - zapretio je muškarac, za kojeg je pevačica posumnjala da je neki zaluđeni fan.

Ona je ipak skupila hrabrost i odgovorila mu:

- Alo monstrume, sjaši s mene! Samo da znaš da sam te prijavila policiji. Nemoj više da ti je palo na pamet da mi pretiš! Zaštićena sam, a ti ćeš zbog ovoga završiti u zatvoru. Mene štite moćnici koji su mnogo jači od tebe.

Posle ovog odgvoroda usledio je niz novih pretećih poruka.

- Zbog tebe ću ako treba služiti kaznu od 100 godina, a ti ćeš uskoro dobiti ono što zaslužuješ.

- Tvoj pogan jezik je brži od tvoje pameti klošarko. Od ovog trenutka pažljivo gledaj kako izlaziš iz zgrade ili prelaziš ulicu. Možda ti se život kobno završi. Šteta, a tako si dobra prevačica.

- Tvoja sahrana će sigurno biti medijski propraćena. Imaš primere tvojih koleginica Ksenije Pajčin i Jelene Marjanović.

Maja je prokomentarisala da ovakvu torturu trpi već 20 godina i da je sigurna da joj prete zaluđeni fanovi koji do njenog broja dolaze na svakakve načine.

- Više puta sam se susretala sa neprijatnim ljudima i situacijama. Ovaj slučaj ću sigurno prijaviti policiji. Nije mi svejedno iako smatram da te pretnje nisu realne - izjavila je Nikolićeva i dodala:

- Da zaista želi da mi naškodi, sigurna sam da mi ne bi pisao. To je neki slabić koji ne zna kako da me pridobije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Polar

pre 7 godina

Majo nedaj se i cuvaj se. S pretnjama nema sale. A nasa policija je nesposobna , nebi ja njima verovao ! Mozes biti zasticena kao John F. Kennedy , dzabe sve. Nema garancije za nista.\n

Sasa

pre 7 godina

Ko si ti mocni koji tebe cuvaju?ti isti sto su hteli rastu da ubiju kada se culo kao da te istukao...ovi siotari?ej daleko ces ti sktici sa takvim majo...a ta budala da bi nesto htela cutala bi i uradila bi...strasno sve sto ljudi izmisle da budu na prve stranice...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17