• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

01.02.2017

18:47

DŽEJ NE PRIČA SA ZETOM, ALI GA HVALI NA SVA USTA: Unuk je dileja na mene, a inteligentan na Adila!

Estrada

DŽEJ NE PRIČA SA ZETOM, ALI GA HVALI NA SVA USTA: Unuk je dileja na mene, a inteligentan na Adila!

Podeli vest

Džej Ramadanovski s ponosom ističe da je naslednik Adrian lucidan na njega, a pametan na svog oca

Džej Ramadanovski se pohvalio da je njegov unuk Adrian pametan na oca Adila Maksutovića, ali i da je luckast na svog dedu! Folk pevač ističe da mu je najvažnije da sin njegove ćerke Ane ne pokupi određene loše navike tipične za njihovu porodicu.

Sami se spanđali

Sve drugo može
Samo da ne puši kad poraste, a ne mora ni da 

šibicari
Džej Ramadanovski

- Unuče je dileja na mene, igra kao ja, a inteligentan je na svog ćaleta. Neka nasledi sve od nas, samo da ne puši kad poraste. Ne mora ni da šibicari kao što sam ja nekad - kaže Džej.

On naglašava da sa zetom ne komunicira jer ne može da mu oprosti što je tukao njegovu Anu, ali da njoj ne zamera što mu se vratila.

- Ana i Adil žive zajedno. Pomirili se, šta ću im ja. Ne pričamo Adil i ja, nismo u kontaktu. Otkako mi je prebio ćerku, nisam mogao ni da oprostim, ni da zaboravim to. Neka se svađaju, zameraju, ali ne sme on da diže ruku na nju. Međutim, oni su se sami spanđali, svađali, pa tako i pomirili - priča Ramadanovski.

(FOTO) NE ZNA DA SJAŠE! Džej zajahao ponija i slikao se za naslovnu stranu!

Public

Nema opraštanja

Omaleni pevač naglašava da je Adil mrtav za njega posle porodičnog skandala koji se desio pre tri godine.

- Nikada neću zaboraviti kako je Adil šutirao moju Anu u stomak i kako su joj šavovi od porođaja popucali. Nikada mu to neću oprostiti. Nas dvojica više nikad nećemo govoriti, ali ništa loše o njemu neću reći, jer mi je podario unuka - objašnjava Džej.

DETE NIJE MOJE, ŽIVOTA MI! Adil pokušao da se opravda pred šokiranim fanovima!

star

 

Džej lumpovao kod zlatara

Informer

Džej je u ponedeljak uveče lumpovao na rođendanu svog prijatelja, zlatara Nebojše Bojovića. Poznati beogradski biznismen zakupio je jedan prestonički lokal i ugostio mnoge javne ličnosti. Među njegovim gostima našli su se i brat Svetlane Cece Ražnatović Milan, Lepi Mića, Dejan Popović Tigar, Miki Đuričić i drugi.
Nebojša, koji je osvojio srca Katarine Ostojić, Danijele Vranić i Stanije Dobrojević, zamolio je goste da umesto poklona uplate humanitarnu pomoć za lečenje malog Filipa Stevanovića, koji je oboleo od malignog tumora.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17