• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

09.02.2017

20:57

RASTA O PROZIVANJU BALAŠEVIĆA: Nisam rekao ništa skandalozno!

Estrada

RASTA O PROZIVANJU BALAŠEVIĆA: Nisam rekao ništa skandalozno!

Podeli vest

Reper i član žirija najpopularnijeg talent šou programa "Ja imam talenat" Stefan Đurić Rasta privukao je veliku pažnju javnosti kada je prokomentarisao nastup jednog od takmičara

- Meni se nije svidelo što si izabrao Balaševića, ja ga ne volim. To je meni nekakav rep u pokušaju. To niti je neka muzika, niti je rep. Ali ti si doneo emociju i energiju i meni dosadnu pesmu učinio zanimljivom - rekao je tada reper kandidatu koji je otpevao Balaševićevu pesmu "Slovenska".

Tanjug

Ovo je uzdrmalo domaću javnost, a pevač Filip Mitrović je na Fejsbuku prozvao ovog repera. Rasta tvrdi da nije očekivao da će njegov komentar izazvati takve reakcije.

- Nisam ispratio reakciju medija oko onoga što se desilo. Nisam smatrao da je to nešto skandalozno. Moj komentar je bio konkretno samo na Balaševićevo izvođenje, ne na to kakav je čovek, šta radi i čime se bavi, mediji su to izvrnuli i malo rekli neke stvari koje nisu izašle iz mojih usta - rekao je Stefan Đurić Rasta.

Rasta je istakao da je on ovom takmičaru dao svoj glas upravo zato što mu se svidela njegova interpretacija mnogo više od originala, a kako je sam istakao, njemu se ne sviđa način Balešvićevog izvođenja, dok protiv njega lično nema ništa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 7 godina

Pa što bi bilo skandalozno ako ne voli Balaševića.Ni ja ne podnosim to gov*o od čoveka,smrdi do Zagreba. I šta je tu čudno.Dosta bre vise tog silovanja,koga treba voleti a koga ne.Bravo Rasto !!!

zoran

pre 7 godina

Rasta se izblamirao za sve pare. Pominjati Balasevica u takvom kontekstu je samo dokaz da nisi dorastao muzickoj sceni. Balasevic je jedna od najvecih legendi ovih prostora bez obzira ko sta mislio o njemu licno.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija