• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.03.2017

19:13

NEPRISTOJNA PONUDA! Turci vrbuju Karleušu i Tošića da snime rijaliti, nude gomilu para!

Estrada

NEPRISTOJNA PONUDA! Turci vrbuju Karleušu i Tošića da snime rijaliti, nude gomilu para!

Podeli vest

Turci su toliko oduševljeni Jelenom Karleušom da žele da snimaju rijaliti o njoj i Dušku Tošiću

Produkcijska kuća "Aj Japim" već neko vreme vrbuje srpsku pevačicu i fudbalera turskog prvaka Bešiktaša da dozvole njenim ekipama da ih 24 sata prate u stopu i sve to snime.

Pregovori sa bračnim parom su trenutno u toku, a pošto je, pored sportiste, i JK vremenom postala velika zvezda u Turskoj, logično im je da bi emisija o njihovom životu bila pravi hit kod publike.

Kamere bi pratile njihove zajedničke trenutke u Istanbulu, gde Tošić igra za Bešiktaš, a bile bi postavljene i u njihovom domu u Beogradu

- Najveća turska producentska kuća, koja stoji iza brojnih serija, ubeđuje Jelenu i Duška da budu zvezde rijalitiija u periodu od dva meseca. Kamere bi pratile njihove zajedničke trenutke u Istanbulu, gde Tošić igra za Bešiktaš, a bile bi postavljene i u njihovom domu u Beogradu. Zbog toga što žive u dve države provode malo vremena zajedno, pa bi zato jedna ekipa pratila Karleušine nastupe i gostovanja u emisijama, a druga Duškove treninge i utakmice - otkriva izvor blizak srpskoj zvezdi.

Kako saznajemo, Turci su spremni da debelo odreše kesu kako bi ubedili par da pristane. Karleuša im je što zbog Duška, što zbog svog izgleda, stava i stajlinga veoma zanimljiva.

- Novinari iz Turske je bukvalno prate u stopu, a mediji svakodnevno izveštavaju o njoj. Zbog toga su spremni da im daju koliko god para budu tražili, jer računaju na to da ovaj šou mogu da prodaju i televizijama na Balkanu- ističe naš sagovornik.

Informer

Dok je Jelena na korak od toga da pristane, njen muž nikako ne voli da bude u centru pažnje. Trenutno najveći problem koji imaju istanbulski producenti jeste kako da ubede sportistu da prihvati ovu ideju.

- Poznato je da Tošić, mada je u braku sa Jelenom koja obožava medije, ne želi da se eksponira. On za sada tvrdi da nema nameru da se ogoli pred javnošću i proda privatnost, čak ni za ogroman novac. Zauzeo je i čvrst stav kad je reč o snimanju njihovih ćerki Atine i Nike. To nikako ne dozvoljava. Karleuši se ideja dopada, ali se koleba zbog muža - kaže izvor Informera.

Turski producenti su spremni da, ako Duško ne bude hteo drugačije, snime potpuno režiran rijaliti, koji bi imao scenario i bio u potpunosti dogovoren sa parom.

Kim Kardašijan majka rijalitija

Informer

Jelenu u turskoj štampi zovu srpska Kim Kardašijan, pa bi rijaliti bio sličan onom koji je proslavio američku starletu - "U korak sa Kardašijanovima". Ona je od pokazivanja svog života zaradila 40 miliona dolara. Kim po epizodi dobija 100.000 dolara. Za pojavljivanje na raznim događajima zarađuje između 100.000 i milion dolara, a čak naplaćuje i ljudima koji žele da budu u njenom prisustvu. Na primer, za proslavu svog rođendana 2010. godine naplaćivala je od 1.000 do 2.500 dolara po gostu.


 

 

 

 

 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17