• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

28.03.2017

20:20

U MILICE... KRATKE NOGE! Bivša košarkašica uhvaćena u laži!

Estrada

U MILICE... KRATKE NOGE! Bivša košarkašica uhvaćena u laži!

Podeli vest

Iako je Milica Dabović poricala da je u vezi sa svojim novim dečkom Vukom kada su je paparaci uhvatili u njegovom društvu. Međutim, ubrzo je promenila ploču i ipak priznala da su zajedno

I ne samo da je promenila ploču već je i izjavila kako bi volela da se što pre venčaju i dobiju decu.

Milica je u intervjuu za magazin Hello ispričala da je Vuka upoznala u jednom restoranu, ali da se nije previše sa njim družila jer joj to nije dozvoljavao bivši dečko Šime Simon Šiklić. Zatim je pokušala da objasni kada su počeli da se zabavjaju.

- Počeli smo da se zabavljamo nedavno, dva-tri dana pošto je on izdao saopštenje za medije u kojem je otkrio da smo zajedno - izjavila je Milica za "Hello", nakon čega su mnogi počeli da se pitaju kako moguće da je on prvo objavio saopštenje da su zajedno, a da su tek onda uplovili u vezu. Izgleda da je Milica malo pobrkala lončiće ili nije bila sigurna kada su tačno počeli da se zabavljaju.

Dabovićeva je nastavila da priča o novom izabraniku, pa je otkrila kako ju je Vuk osvojio.

- Svojom dobrotom. On je anđeo koji je došao u moj život u trenutku kada sam prolazila kroz pakao. Kada sam prijavila nasilje, dvadesetak dana bukvalno nisam imala život i da nije bilo njega, ne znam kako bih izdržala sav taj pritisak - objašnjava Dabovićeva.

Iako mnoge žene posle pretrpljenog nasilja ne bi mogle svoje emocije i poverenje tako lako da prepuste nekom drugom muškarcu, Milica kaže da ona nije imala taj problem.

- Po prirodi sam borac i ne treba mi mnogo vremena da se vratim na pravi kolosek, tako da mi nije bilo teško. Shvatam da me jedan deo javnosti osuđuje i da od mene očekuje da budem u žalosti četrdeset dana, ili da godinama patim, ali ja nisam taj tip. Kao što sam u sportu i posle najvećih poraza umela da se izdignem i da ponovo pobeđujem, takva sam i u životu - kaže bivša košarkašica i dodaje da njenom izabraniku ne smeta što ima istetovirano ime Simon na ruci.

- Često se šalimo na taj račun. Vuk kaže da mu ne smeta jer se moj bivši uopšte ne zove tako. Ponekad mi kaže da uopšte ne moram da skidam tetovažu i da ćemo kćerki dati ime Simona - priča Milica i dodaje šta su joj sada prioriteti u životu.

- Donedavno sam želela da prvo završim autobiografsku knjigu, koju planiram da objavim u februaru sledeće godine, baš na moj rođendan, a tek posle toga planirala sam brak i potomstvo. Ali sada se sve promenilo. Vuk kaže da ne moram da brinem o prodaji knjige jer će on otkupiti čitav tiraž. Oboje želimo da se što pre venčamo i dobijemo decu. On je iz korena promenio moj život i obožavam način na koji me voli i kakav je kao osoba - kaže Milica Dabović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ane

pre 7 godina

Jos samo kada bi promenila ove nakadne usne bila bi viok

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17