• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

05.04.2017

20:39

IZABRALI I KUMOVE! Relja i Nikolija konačno staju na ludi kamen!

Estrada

IZABRALI I KUMOVE! Relja i Nikolija konačno staju na ludi kamen!

Podeli vest

Popularni pevački par Nikolija Jovanović i Relja Popović, koji su u septembru 2016. godine postali roditelji male Ree, odlučili su da svoju vezu i ozvaniče

Relja je za emisiju "EKSKLUZIVno", koja se emituje svakog dana na televiziji Pink od 18:20, otkrio da su ćerka Vesne Zmijanac i on već odredili datum.

Naime, njih dvoje će se venčati 11. aprila 2018. godine, posle četiri godine veze, a reper je otkrio i ko će im kumovati na svedbi.

- Kum je Cobi, a kuma će biti Stoja - izjavio je Relja u popularnoj emisiji o poznatima.

Podsetimo, ljubav između Nikolije i Relje rodila se na snimanju spota za pesmu "Alkohola litar", koju su uradili sredinom 2014. godine i koja je veoma brzo postala hit.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija