• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.05.2017

14:18

ISPOVEST SINANA SAKIĆA O SINU KOJI JE UBIO DRUGA: Svako neka nosi svoj teret! Samo jednom sam ga obišao u zatvoru!

Estrada

ISPOVEST SINANA SAKIĆA O SINU KOJI JE UBIO DRUGA: Svako neka nosi svoj teret! Samo jednom sam ga obišao u zatvoru!

Podeli vest

Folk pevač Sinan Sakić progovorio je o sinu Rašidu Sakiću, koji trenutno služi kaznu od 12 godina zatvora zbog ubistva

Krajem maja navršava se 15 godina otkako je Rašid ubio Dragoljuba Despotovića u Loznici. Sakić je proglašen krivim što je sa umišljajem pokušao da ubije Despotovića i Radomira Lazića. On im je prišao, nazivao ih pogrdnim imenima i odmah započeo tuču sa Despotovićem. U toku tuče ispalio je više hitaca iz svog pištolja u pravcu obojice. Jedan od metaka pogodio je Despotovića, nanevši mu povrede usled kojih je odmah preminuo, dok je Lazić uspeo da pobegne sa lica mesta nepovređen.

Rašidov otac Sinan u emisiji "Goli život" izneo je tvrdnje da se njegov sin branio, te otkrio da su Rašid i ubijeni Dragoljub bili prijatelji iz detinjstva.

- Njemu je sa četiri metka pucano u leđa, i on se branio i pucao je i on, a to niko živi niko nije pomenuo. A narkoman koji se leči od heroina i dan danas šeta ulicom. To dete ja sam voleo kao i njega. Kupim sinu trenerku, kupim i njemu trenerku, kupim jednom patike, kupim i drugom patike. Ta deca su spavala zajedno, nisu mogli jedan bez drugog nijednu sekundu. Žao mi je obojice - rekao je Sinan, te otkrio da je u trenutku kada je čuo ove strašne vesti bio na nastupu u Švajcarskoj.

- Javio mi je jedan moj drug. Rekao mi je: "Znaš da je Ćela ubio Drajinog? I On je u bolnici, četiri metka ima u leđma." Počeo sam da plačem. Ja sam profesionalac. Na nastupu sam, smejem se, a kad siđem dole plačem ko malo dete. Bilo me je sram da izađem na ulicu.

Insajder/Zoran Sinko

Sinan je priznao da nije posetio sina dok je bio u bolnici, i da je samo jednom otišao da ga vidi u zatvoru.

- Kad sam se vratio iz Švajcarske sin mi je bio u bolnici. Nisam otišao da ga posetim. Bio sam povređen. Bilo mi je žao, kako je moglo da dođe do takve situacije između njih dvojice? Spavali su zajedno. Kako je to moglo da se desi? Rekao sam: "Ni u snu ne idem." Samo jednom u životu sam otišao kod njega u zatvor. Svako neka nosi svoj teret. Ako mu nešto bude trebalo, ja ću mu dati, poslaću mu, ali više neću dolaziti.

ROKER NUDIO KOLEGI SARADNJU, FOLKER GA ODUVAO! Sinan: Brego, je l znaš ti ko sam ja?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija