• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

16.05.2017

14:35

ZGROŽEN! Simon o Miličinim golim fotkama: Meni takve slike nije slala!

Estrada

ZGROŽEN! Simon o Miličinim golim fotkama: Meni takve slike nije slala!

Podeli vest

Gole fotografije Milice Dabović, koje su juče procurele u javnost podigle su veliku prašinu,a sada se tim povodom oglasio i njen bivši dečko Šime Šiklić Simon, koji tvrdi da ga više ništa ne iznenađuje kada je ona u pitanju

- Meni takve fotografije nikad nije slala. To što je radila pokazuje samo kakva je kao osoba. Više nemam komentar na Milicu Dabović uopšte, niti na njene postupke. Šta imam ja sa tim što je ona tokom naše veze slala gole fotografije drugim muškarcima? To govori o njoj, a ne o meni. Uopšte nisma iznenađen, verovatno je želela da pridobije nekog lika za seks, pa je odabrala taj način. Ovo je još jedan primer kakva je zapravo i da je sve ono što je pokušala meni da napakuje izmišljotina. Ne znam kako je samo nije bilo sramota da to radi, ma kada sam video fotke , samo što nisam povratio - rekao je Šiklić.

Dok su njih dvoje bili u vezi Simon joj nikad nije tražio da mu pošalje ovakve fotografije, jer nije tako gledao na nju.

- Šta me briga za tamo neku Milicu Dabović? Nisam joj nikad tražio fotografije, zašto bih joj tražio kada sam imao sve što sam poželeo. Svi mi odlično znamo kakve devojke šalju fotografije drugim muškarcima dok su u vezi - zaključio je Šilikić.

On je otkrio i da je već uspeo da nađe novu devojku, s kojom je za sada srećan.

- U Kanu sam sa svojom lepšom polovinom. Svi me pitaju ko je ta devojka, ali ne želim da otkrivam. Ona nije poput Milice, da želi da se na svaki mogući način eksponira u javnosti i da je željna medijske pažnje - kaže Simon, dok se bivša košarkašica još nije oglasila povodom fotografija koje su procurile u javnost.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Drnis

pre 6 godina

Obican probisvet i zigolo koga zene izdrzavaju.\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17