• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.05.2017

20:05

KARAMELA OTKRIO DA JE HTEO DA ŽENI POZNATU PEVAČICU: Bilo je među nama hemije, ali...

Estrada

KARAMELA OTKRIO DA JE HTEO DA ŽENI POZNATU PEVAČICU: Bilo je među nama hemije, ali...

Podeli vest

Goran Stojićević Karamela bio ludo zaljubljen u folk pevačicu, stalno joj izjavljivao ljubav ali ga ona nije shvatala ozbiljno

Goran Stojićević Karamela priznao je da je nekada bio ludo zaljubljen u Miru Škorić i da je čak razmišljao da je oženi! Poznati imitator smatra da je između folk zvezde i njega postojala jaka hemija, ali da je problem bio u tome što Mira njega nikada nije shvatala ozbiljno. Čak i kada joj se direktno udvarao, pevačica je odmahivala rukom jer je verovala da se on samo šali.

Ne koristim kokain kao pevači

Karamela je kod Rade u emisiji ispričao da nikada nije probao kokain, kao mnogi na estradi.
- Ja nikada nisam bio poročan čovek. Zapalim cigaretu i ponekad popijem čašu dobrog vina. Nikada nisam uzimao kokain kao pevači. Neki su i preda mnom to radili, ali ne bih da ih imenujem - kazao je imitator.

Nisam hteo pevačicu

Karamela je preksinoć otvorio dušu u emisiji "Rada sam" na Pinku i prvi put pričao o svom privatnom životu. Govorio je o svojoj supruzi Milici, a voditeljka Rada Radenović iznenadila ga je pitanjem da li mu se nekada dopadala neka javna ličnost.

20

godina se druže Mira i Karamela

- Da sam hteo da oženim poznatu ličnost, to bih i uradio. Ali nisu mi se sviđale pevačice. Zapravo, da budem sasvim iskren, postoji jedna žena o kojoj sam razmišljao na taj način. Dopadala mi se Mira Škorić. Između nas je postojala baš jaka hemija. Znala je šta osećam prema njoj, ali me je uvek zezala kada bih joj se udvarao - ispričao je imitator i objasnio da je to bio razlog zašto nikada sa Mirom nije pokušao da bude u emotivnoj vezi:

Borio se za život u novembru

Poznati imitator je u novembru prošle godine doživeo težak infarkt. Ugrađen mu je stent, a po izlasku iz bolnice rekao je da će se otarasiti starih loših navika.
- Rešio sam da se posvetim sebi i promenim život iz korena! Ne želim da se vraćam u bolnicu. Srećan sam što sam živ. Ugradili su mi stent, a s tim može normalno da se živi - rekao je tada Karamela.

- Kada sam shvatio da ona mene ne doživljava kao pravog muškarca, nastavio sam da se šalim, a u stvari nije mi bilo svejedno. Baš sam se bio zagrejao za nju, ali se ta priča nikada nije realizovala do kraja.

Samo se šalio, on je odličan glumac
Mira Škorić

Iskreno drugarstvo

Kada smo pozvali Miru kako bi nam rekla šta je ona osećala prema Karameli i zbog čega ta ljubav nije uspela, ona se sita ismejala.

- Nas dvoje smo prijatelji i tako će ostati do kraja života - rekla je pevačica i dodala: 

- Njegove glumačke sposobnosti su neverovatne, u šta ste se uverili dok ste gledali emisiju. On se samo šali, među nama nikada nije bilo ničega osim iskrenog drugarstva - rekla je za Informer Mira, koja početkom juna pakuje kofere i putuje za Kanadu, gde će biti na turneji tri nedelje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mina

pre 6 godina

Bolje da je nisi oženio i budi presrecan jer nikad neceš osetiti šta je zlo i pakao u životu.Sam bog te je spasao.

Drago

pre 6 godina

Neznam kako Mina zna kakva je Mira, da nije ona bila oženjena sa Mirom kada sve zna. Zašto donosite sud o nekome sa kojim ne živite i nepoznate osobu. U tuđe dvorište svi gledaju samo u svoje ne pogledaju, da u njemu očiste sve što je potrebno.

mina

pre 6 godina

Dovoljan je podatak da milioni ljudi gleda tv i zna se kakvu je karmu za sobom pustila dotična.Setimo se pjoedini rijalitija odakle je bila izbačena zbog nasilništva i td.Drago vi verovatno takve stvri toleršete ili niste upoznati .Da samo napomenem da dotičnu M,Š. pozajem privatno ceo njen život i više od toga. Zato ostajem pri svom komentaru i ne želim nikome takvo zlo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija