• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

29.05.2017

21:57

CECA O SVOJOJ UDAJI ZA ARKANA: Otac je pretio da će me se odreći!

Estrada

CECA O SVOJOJ UDAJI ZA ARKANA: Otac je pretio da će me se odreći!

Podeli vest

Već duže od dve decenije domaću javnost intrigira ljubavna priča Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, započeta davne 1993. godine

Iako je sa Arkanom pronašla sreću i rodila mu sina i ćerku, Cecini roditelji bili su šokirani kada im je ćerka saopštila za koga se verila i da će uskoro uslediti svadba. Oni su, najpre, mislili da se Ceca udaje za kolegu Željka Šašića, a kada su čuli da je Arkan u pitanju, usledila je reakcija koju folk diva i danas pamti.

- Rekla sam im da ću se udati za Željka. Mama je rekla: "Za Šašića? Divno. On je sjajan momak". Ćale se u to nije mešao, samo me je pogledao i rekao: "A, Šašić?". A ja im kažem: "Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!". Ljudi kad nisu popadali. Možda su ranije nešto i načuli, ali su se nadali da će da me prođe. Onda se otac uozbiljio: "Budeš li to uradila, ja ću te se odreći!" - kroz smeh se prisetila Ceca jednom prilikom i dodala:

printscreen

- Znala sam da me samo plaši. "Možete svi da se poubijate, ja ću se udati za njega jer ga obožavam", rekla sam im. I, kada je Željko prvi put došao kod nas, sve je funkcionisalo kao po receptu - podelila je Ceca ovu zanimljivu anegdotu sa javnošću.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17