• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

17.06.2017

18:12

(FOTO/VIDEO) JA SAM SAMO MAJKA! Severina emotivnom porukom potresla svoje fanove!

Estrada

(FOTO/VIDEO) JA SAM SAMO MAJKA! Severina emotivnom porukom potresla svoje fanove!

Podeli vest

Na društvenoj mreži Fejsbuk nedavno je osvanula grupa pod nazivom "I ja sam majka" u znak podrške Severini Kojić. Pevačici su podršku su pružile i brojne poznate dame, a na Instagramu se oglasio i njezn suprug Igor, a sada je Seve odlučila da se svima zahvali

Igor je uz Severininu fotografiju sa sinom napisao odlomak iz knjige "Bekstejdž" i na taj način podržao svoji suprugu. 

Nakon Igora, Severini su brojni fanovi i poznate dame pružile podršku slanjem fotografija, a ona je sve to sastavila u jedan video snimak i zahvalila se na pažnju koju joj pružaju u ovom teškom periodu.

printscreen

- Drage majke i očevi, bake, dede, tete, strine, stričevi i svi dobri ljudi koji ste se sami i dobrovoljno uključili u ovu priču, želim zahvaliti na bezuslovnoj potpori i podršci. Hvala na ovim prekrasnim fotografijama. Hvala mom dragom Đorđu Balaševiću na ovoj pesmi. Nisam Severina, samo sam mama - napisala je uz video svoje interpretacije 'Uspavanke za dečaka', Đorđa Balaševića.

Srpska snajka trenutno prolazi kroz težak životni period jer je sud doneo privremenu odluku da njen sin A. P. nedelju dana živi s majkom. Nadalje prema toj odluci, dečak će jednu nedelju u julu, a jednu u avgustu provesti s pevačicom, a ostale nedelje u tim mesecima sa kraljem bakra.

 Sud u Zagrebu doneo je odluku da Severina 200 dana u godini ne može da vidi sina, a da sme da ga zove samo jednom dnevno i to u 20 časova. Po sudskoj odluci, Popović ne mora da obaveštava majku svog deteta gde se oni nalaze u svakom trenutku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17