• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.07.2017

19:26

RAZVALIĆE SE OD PARA! Seka bukirana do decembra ZARADIĆE OKO 230.000 EVRA!

Estrada

RAZVALIĆE SE OD PARA! Seka bukirana do decembra ZARADIĆE OKO 230.000 EVRA!

Podeli vest

Seka Aleksić će se pošteno opariti jer do Nove godine nastupa skoro svakog trećeg dana

Seka Aleksić će do Nove godine zaraditi čak 230.000 evra! Folkerka će u 2018. godinu ući bogatija za pozamašnu sumu jer će do tada nastupati skoro svaki treći dan.

Kako saznaje Informer, Seka po tezgi uzima pet hiljada evra, što znači da će do kraja godine zaraditi novca dovoljno da kupi jednu luksuznu nekretninu u centru Beograda.

Nastup
Seka Aleksić već sada ima 46 ugovorenih nastupa, a moguće je da će biti i dodatnih

Peva i radnim danima

- Seka već sada ima 46 ugovorenih nastupa, što je rekord na estradi! Ona po tezgi uzima pet hiljada evra, tako da će do decembra svoj budžet uvećati za 230.000 evra - priča izvor blizak pevačici.

Folkerka je prihvatila brojne ponude klubova, tako da neće imati mnogo odmora narednih meseci.
- Sada tokom leta joj je baš gust raspored. Radiće uglavnom na crnogorskom primorju i u Hrvatskoj... Mada njene kolege uglavnom pevaju samo vikendom, Seka je tezge zakazala i radnim danima. Ona je veoma vredna, nije joj teško da radi, iako sebi može da priušti taj luksuz, da celo leto sedi kod kuće sa sinom Jakovom - otkriva sagovornik Informera.

Zoran Sinko

PROGNOZE POZNATOG ASTROLOGA: Maleni Jakov neće ostati jedinac! Seka će PONOVO ZATRUDNETI!

Kada je sa menadžerom razgovarala o radnim obavezama u narednom periodu, Aleksićeva je postavila uslov oko smeštaja jer želi da na neka putovanja vodi i naslednika.

Pevala i dok je bila trudna

Tviter

Seka je veliki radoholik, pa je nastupala i kada je bila u sedmom mesecu trudnoće. Ona je tada pevala dva puta nedeljno i objasnila da joj nije teško da radi.
- Ja sam vrlo vredna trudnica i ne znam zašto su žene u trudnoći razmažene, pa ne rade ništa. Trudnoća mi je dala jednu ludačku, dečju energiju, tako da i dalje nastupam - rekla je tada Aleksićeva.

- Seka je zahtevala od svog tima da posebno obrate pažnju kada tokom leta budu bukirali hotele, jer planira da u Crnu Goru sa njom pođu muž Veljko i sin Jakov - priča naš izvor.

Folk zvezda za sada ne razmišlja o odmoru, jer će nekoliko slobodnih dana ugrabiti tek u oktobru.

- Planira letovanje sa porodicom, ali o tom potom. Iskoristiće priliku za kupanje kada bude bila u Crnoj Gori i Hrvatskoj - kaže sagovornik Informera.

U žiriju "Pinkovih zvezda"

Pored mnogobrojnih nastupa, folkerka će od septembra biti i stalni član žirija u "Pinkovim zvezdama", pa se uveliko sprema i za tu ulogu.

- Seka je mnogo srećna što će žirirati u "Pinkovim zvezdama". Zbog toga je od septembra malo proredila tezge, jer će nedeljno imati dva dana snimanja u Šimanovcima. Sve je ona to isplanira, već se psihički pripremila za radnu jesen - objašnjava izvor blizak pevačici.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 6 godina

Pa poreznici napred.I to ne samo njoj nego redom.

kole

pre 6 godina

Znaci tolko ce da prijavi poreskoj r pa lepo a jel i baksis ide na poresku prijavu ili medju sise ?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17