• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

19.07.2017

20:19

(FOTO) VREMEŠNI PEVAČ ŠETA KLINKE! Era: Pare i ribe me hoće, LEPE SE ZA MENE!

Estrada

(FOTO) VREMEŠNI PEVAČ ŠETA KLINKE! Era: Pare i ribe me hoće, LEPE SE ZA MENE!

Podeli vest

Era Ojdanić ističe da bez obzira na to što je na pragu osme decenije, devojke jure za njim, a on ne mora da plaća njihove seksualne usluge

Era Ojdanić kaže da su ga pare i devojke uvek htele u životu! Folk pevač trenutno šeta čak 44 godine mlađu devojku Milicu. Fotograf Informera uslikao je zaljubljene golupčiće na plaži Lumbrela u Bečićima u Crnoj Gori, gde su se vatreno ljubili i vatali na ležaljci.

Maher u krevetu

Do ludila
Kada privedem neku devojku, volim da je dovedem do ludila
Era Ojdanić

S obzirom na to da je nepunih 50 godina stariji od nove izabranice, pitali smo Eru kako ta veza funkcioniše.

- Aktivan sam u seksu i dalje, a dobre ribe i pare su me uvek htele u životu. Mica moja i ja se dopunjavamo u svemu, pružam joj sve što joj je potrebno, kao i ona meni. Volim mlađe devojke, jer nisam babojebac - kaže Ojdanić.

Informer

Cure mi smeštaj plaćaju u naturi

Era Ojdanić je suvlasnik jedne zgrade u Crnoj Gori, gde se iznajmljuju stanovi za turiste. Pevač kaže da neki gosti plate parama, dok pripadnice lepšeg pola plaćaju kroz seks.
- Povoljne su cene kod nas, a kada dođu mlade cure, njima ne uzimam novac, već naplaćujem u naturi.

Folker tvrdi da, bez obzira na to što ulazi u osmu deceniju života, može da parira svim muškarcima.
- Ja sam i dalje u punoj snazi, nevezano za to što ove godine punim 70 godina. Prilaze mi klinke, žene i starije gospođe. Znam znanje, imam šarm. Svaka je sa mnom jer ili zna ili je čula kakav sam džentlmen i maher u krevetu. Kada privedem devojku, volim da je dovedem do ludila - priča Era, koji tvrdi da nikada nije morao da plati seksualne usluge, kao što to mnogi muškarci čine.

- Ne moram da plaćam devojke da bi bile sa mnom. Zapamtite, Era nikad nije platio seks. Kada bude trebalo da platim seks, pre ću onu stvar staviti na panj i iseći satarom. Eventualno devojku počastim večerom ili nekim poklonom. Znam ja za manire.

44 godine je Era stariji od svoje devojke Milice

Zna šta žene žele

Pevač ističe da je veoma bitno umeti sa ženama i ne tretirati ih kao krpe, pa je između ostalog, i u tome tajna zašto ga toliko jure.
- Posle burne noći svaku devojku tretiram kao damu. Dobije i doručak u krevetu - čvarke, domaću kobasicu, salatu, kafu. Zna Era šta žene vole. One mene zadovolje u krevetu, ja njih posle - otkriva Ojdanić.

Informer


 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Istina

pre 6 godina

I treba verovati bolesniku da neplaća seks u 70 godina. Pa jer ima ogledalo . Kaku je suprugu imao samo on zna..... komentar kad je provociran za tet na debelom mesu(zadnjici) veću budalu nismo mogli videti.

Ante

pre 6 godina

Ima se, može se! Svaka čast Ero, većina bi se menjala sa tobom-:))

xxxx

pre 6 godina

Ovaj Era je bas dileja ali zivi za sve pare.Covek je davno shvatio da se jednom zivi i hoce ga taj zivot.\n

slobodan

pre 6 godina

Mozes samo da sanjas sex u Julu mesecu! Tvoj mesec je Avgust tako da za sada samo mazis i to placas ti da bi bio satro vidjen. \n

Psihoanaliticar

pre 6 godina

Svasta cu ja u zivotu da procitam. Pored puno knjiga, strucnih, udzbenika, citam i ovakve izjave, iskompleksiranih osoba, koji nisu svesni efemernosti zivota. Cega se pametan stidi, lud se ponosi. Ta bolest je neizleciva. Bora i ovaj - jednom dalabu, uvek dalabu.

Vica

pre 6 godina

Zbogom paneti ... Strasno je kada matorac umisli da je faca!!!!!!

Ivan

pre 6 godina

Trrba ga uhvatiti za uvo i nogu u dupe,da se taj bolesnik i budala makne sa plaze...Kakav bolesnik covek,a kakvi su jos ovi sto ga podrzavaju...mogu misliti!!!!Strasno\n

Dara

pre 6 godina

Sve smo bolesnija nacija u moralnom pogledu od omladine do starih.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17