• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

30.07.2017

21:25

(INFORMER PAPARACO) ANA SAMA KULIRA NA MORU! Pevačici nije imao ko da namaže kremu za sunčanje!

Estrada

(INFORMER PAPARACO) ANA SAMA KULIRA NA MORU! Pevačici nije imao ko da namaže kremu za sunčanje!

Podeli vest

Ana Kokić otputovala u Budvu bez supruga Nikole Rađena i ćerki Nine i Tee kako bi se odmorila i napunila baterije za nastupe koji joj predstoje

Anu Kokić je paparaco Informera uslikao kako u opuštenom izdanju, bez šminke, pije jutarnju kaficu i čita novine u jednom hotelu u Budvi. Bez obzira na to što je prethodno veče "zaglavila" do kasno u noć, jer je imala nastup u diskoteci "Paris", pevačica je poranila kako bi se u bašti opustila i uživala u tišini, dok ostali gosti hotela spavaju.

Kafa i novine
Ana je bez šminke u opuštenom izdanju, ispijala jutarnju kafu i čitala novine

Muž u banji

Pevačica je u Crnu Goru došla bez supruga Nikole Rađena, jer je on zbog dečijeg kampa koji je organizovao morao da ostane u Vrnjačkoj banji. Ni ćerke Ninu i Teu ovog puta nije povela, već su ostale sa tatom, gde uživaju u vodenom kampu.

Ani očigledno nije teško palo to što je bez muža na moru jer je delovala kao da uživa u samoći.
Kada je popila kafu i prelistala dnevnu štampu, Ana se vratila nakratko u sobu, a posle nekoliko minuta izašla i uputila se ka plaži. Pošto smo je pratili u stopu, pevačicu smo uslikali kako se stacionirala na jednom doku, daleko od gužve koja vlada na Crnogorskom primorju. Njoj nije smetalo ni to što će ležati na betonu, a ne u udobnoj ležaljci, jer joj je cilj bio da bude sama i "sluša tišinu".

Zoran Sinko

Prženje na suncu

Ona se skinula u kupaći kostim, namazala se zaštitnim faktorom i sunčanje je moglo da počne. Posle dva sata prženja na suncu i dopisivanja preko mobilnog telefona, verovatno sa proslavljenim vaterpolistom, pevačica se ponovo vratila u hotelsku sobu.

Zoran Sinko

Rešavala ukrštene reči u Informeru

Zoran Sinko

Anu smo uslikali kako čita dnevne novine Informer, a najviše se zadržala na sportskim stranama, gde je detaljno pročitala tekst o vaterpolistima, koji se takmiče na Evropskom prvenstvu u Budimpešti. Kada je završila sa čitanjem, pevačica je rešavala ukrštene reči, koje je očigledno opuštaju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17