• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.11.2017

20:07

KEBA IZBEGAO ZATVOR PLATIĆE 140.000 DINARA! Folk pevač se nagodio o sporazumnom priznanju krivice!

Estrada

KEBA IZBEGAO ZATVOR PLATIĆE 140.000 DINARA! Folk pevač se nagodio o sporazumnom priznanju krivice!

Podeli vest

Dragan Kojić Keba, koji je u utorak uveče na Novom Beogradu pokosio kolima Aleksandru Đ., neće ići na robiju jer se nagodio i sa tužilaštvom i sa žrtvom! Folk pevaču će biti oduzeta vozačka dozvola na osam meseci i moraće da plati ukupno 140.000 dinara. Kako saznaje Informer, Keba se dogovorio o sporazumnom priznanju krivice i uplatiće 40.000 dinara u dobrotvorne svrhe. Uz to, iskeširaće još i 100.000 dinara zbog toga što je uhvaćen kako vozi bez vozačke dozvole

- Keba će uplatiti pare i samim tim je ceo slučaj završen. Pošto je devojka koju je udario zadobila lakše telesne povrede, on treba da plati 40.000 dinara i ne preti mu nikakva robija. Naknadno će se s njom dogovoriti o vansudskom poravnanju - navodi naš izvor.

Pravda žrtve i države
Na taj način zadovoljena je pravda države i same žrtve
Advokat Ivan Bajazit

Svekru Severine Kojić ponovo će biti oduzeta vozačka dozvola na osam meseci jer je sporne večeri vozio bez dokumenata.

- Tu noć kada je pokosio devojku nije smeo da bude za volanom, jer ima 18 kaznenih poena i već je ostao bez vozačke. Zbog toga je protiv njega podignuta krivična prijava zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju, tako da će morati da plati 100.000 dinara i biće bez dozvole osam meseci - objašnjava naš sagovornik.

Advokat Ivan Bajazit smatra da je u ovom slučaju pravda zadovoljena.

(FOTO) NJEGA NIŠTA NIJE BLAM! Evo šta sve Keba radi zbog lepote!

- Keba će uplatiti novac u humanitarne svrhe, a u isto vreme se obavezuje da postigne sporazum o obeštećenju devojke koju je udario. Na taj način zadovoljena je pravda države i same žrtve, a njemu je satisfakcija to što neće otići u zatvor - kaže Bajazit.

SO NA SEVERININU RANU! Oglasila se i Kebina ljubavnica!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija