• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

08.12.2017

18:18

TO IM JE PET MINUTA POSLA: Goca Božinovska JEDNVA ČEKA DA POSTANE BAKA!

Estrada

TO IM JE PET MINUTA POSLA: Goca Božinovska JEDNVA ČEKA DA POSTANE BAKA!

Podeli vest

Deca me poštuju i cene svaku sitnicu koju uradnim za njih - iskrena je bila ona

Goca Božinocka nema velike planove za svoju karijeru, već tvrdi da je dosta radila i da uskoro planira da uživa jer su njeni naslednici sada svoji ljudi i zarađuju sami. U intervjuu za Pink.rs pevačica je otkrila da će nakon turneje u Australiji smanjiti svoje poslovne obaveze.

- Planiram nekoliko pesama da snimim, a onda jednu turneju u Americi i posle toga idem u Australiju. Nakon toga planiram da uživam u životu, jer sam se dosta naradila. Ubila sam se od posla. Sad su svi porasli i svako sebe finansira i sada ja mogu da se opustim i da uživam - rekla je Goca, a potom otkrila da su joj deca ''izuzetna'' i da je ponosna majka.

- Ja mogu da se pohvalim da imam izuzetno dobru decu. Svi me poštuju i cene svaku sitnicu koju uradnim za njih. Imam izuzetnu dobru decu. I ja sam dobra majka prema njima, ali oni su izuzetni. Što bi rekli Crnogorci - ''Nemam primjedbe'' - dodala je ona.

U medijima se veoma dugu spekuliše o udaji Gocine ćerke Jelene Vučković. Božinovska je to nekoliko puta demantovala, a za Pink.rs je otkrila da bi volela da čuje svadbena zvona, ali i da se ostvari u ulozi bake.

- Jelena i Aleksandar još uvek nisu u fazonu da žele brak. Oni uživaju baš, ali kad nas novinari napadnu mi i da se ne spremamo - spremamo se. Ja bih volela, u svakom slučaju. Vreme je, u godinama su kad trebaju. Najvažnije je da se njih dvoje slažu. Taj papir ništa ne menja. To je lepo, kad dođu deca... To im je pet minuta posla. U današnje vreme je lakše venčati se nego razvesti se - kazala je Božinovska.

Pevačicin sin Mirko Šijan bio je često u medijima zbog raznih incidenata, a njegove obajve na društvenim mrežama ponekad su ocenjivane kao neprimerene.

Autor: Printscreen Instagram

- Mirko je uvek bio miran. Imao je neke ispade, uostalom to su svi mogli i da vide, jer on to odmah stavi na Instagram. Bio je klinac, malo neiživljen, ludovao je, ali sada se smirio. Shvatio je suštinu života i to da ludovanje nije suština. Imao na sad neke svoje posliće i u suštini je dobar. Ima sada devojku i isto živi kao i do sad. Izlazi, ali nije pun volje za tim noćnim životom kao ranije da ostaje do jutra i da mene sekira - zaljučila je Goca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17