• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.S.

01.02.2018

14:57

RASTA SE IPAK VRATIO ŽENI: Sa Anom je sada sve okej, PROŠLI SMO GOLGOTU! ali je sada sve kako treba

Estrada

RASTA SE IPAK VRATIO ŽENI: Sa Anom je sada sve okej, PROŠLI SMO GOLGOTU! ali je sada sve kako treba

Podeli vest

Stefan Đurić Rasta po prvi put je ispričao koliko mu je bilo teško da sačuva brak s Anom Nikolić, da im je otežavajuća okolnost što su istovremeno partneri i kolege, ali da su na kraju uspeli da se izbore za ljubav

Stefan Đurić Rasta priznao je da su se on i njegova supruga Ana Nikolić definitivno
pomirili. Reper je po prvi put progovorio o razvodu i rekao da su preživeli mnogo ružnih stvari, da im nije bilo nimalo lako, ali da su ipak uspeli da se izbore za svoju ljubav.

On je istakao da je njima teže nego ostalim parovima, jer oni imaju i poslovni i privatni odnos.
- Mi smo se upoznali na poslu, tačnije u studiju dok smo radili njen prošli album. Od početka našeg poznavanja i veze imamo i privatni i poslovni odnos. U oba pravca smo, ma koliko bilo teško i koliko god smo neke golgote preživljavali, uspevali da se izborimo i da sve bude kako treba, kao i danas - ispričao je Rasta.

- Naša potreba da zaštitimo naš privatan život je proizvela da se svašta priča. Kada ne govorite šta jeste, onda svako može da piše šta nije - rekao je reper, koji se sada ne odvaja od svoje supruge.

(VIDEO) VRHUNSKA ENERGIJA NA SCENI! Makedonci odlepili za Anom Nikolić i Rastom!

Štite privatnost
Naša potreba da zaštitimo privatan život je proizvela da se svašta priča. Kada ne govorite šta jeste, onda svako može da piše šta nije Rasta

Njih dvoje su početkom nedelje zajedno otputovali u Skoplje, gde su imali brojne obaveze oko koncerta koji će održati 16. februara u makedonskoj VIP Areni "Boris Trajkovski".

Kako ističe naš izvor blizak estradnom paru, njih dvoje nisu ni pokušavali da sakriju od javnosti da su se pomirili.
- Oni su mogli da budu u dva odvojena automobila, jer su sa sobom vodili veliki tim, ali su odlučili da se voze u jednom kako bi bili bliže. Odseli su u istom hotelu, zajedno su išli i na ručak, i na doručak i na večeru. Čini se da je među njima sve ponovo u najboljem redu - kaže izvor Informera.

On tvrdi da njih dvoje rade samo onako kako se i osećaju, te da su spekulacije o tome da su od razvoda pravili marketing potpune budalaštine.

- Svi koji poznaju Anu i Rastu znaju koliko ih je briga za marketing i da u životu rade samo ono što osećaju. Nisu izmislili razvod zbog marketinga. Isto tako, svi njihovi prijatelji znaju da su vrlo temperamentni i da kada se posvađaju donose ishitrene odluke. Takva je bila i ta odluka oko razvoda. Vremenom su shvatili da se vole, da ne mogu jedno bez drugog i pomirili su se. Svi smo srećni zbog njih - priznaje naš sagovornik.

Prvi zajednički intervju

Informer

Supružnici su u Makedoniju, između ostalog, išli zbog snimanja emisije "1na1". Oni su uspeli da sruše koncept ovog formata u kom se podrazumeva da voditelj priča sa jednom sagovornikom, pa su zajedno gostovali. Ovo je njihovo prvo javno pojavljivanje posle priča o razvodu, ali i generalno prvo gostovanje u paru u jednoj tok-šou emisiji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17