• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Milić

08.06.2018

19:22

CECINU ĆERKU PROGANJA BOGATI RUS! Anastasija ga oduvala: Pali, imam dečka bre!

Estrada

CECINU ĆERKU PROGANJA BOGATI RUS! Anastasija ga oduvala: Pali, imam dečka bre!

Podeli vest

Ražnatovićeva proživljava pakao u Crnoj Gori zbog imućnog biznismena iz Moskve koji je danima spopada. Pošto je navikao da dobije sve što poželi, poručio joj je da ga ne zanima što je zauzeta

Anastasiji Ražnatović preseo je odmor na Crnogorskom primorju zbog bogatog Rusa koji je proganja! Ćerka folk zvezde Cece Ražnatović nije ni slutila da će je u Budvi, gde je otišla s drugaricom, danima spopadati biznismen iz Moskve.

Model i buduća pevačica uporno ga odbija jer već duže vreme ima dečka, ali taj muškarac je toliko navalentan da ona ne zna više kako da se postavi.
- Anastasija je s drugaricom pre nekoliko dana otputovala u Crnu Goru kako bi se opustila i uživala u moru i sunčanju. Ona je već prve večeri izašla u klub, gde ju je spazio jedan Rus, koji je odlepio za njom. On je Tasi i njenoj drugarici poslao piće, koje su one vratile jer nisu želele da ih bilo ko čašćava - kaže dobro obavešten izvor.

UDAĆU SE IZ LJUBAVI: Anastasiju Ražnatović može da osvoji samo džentlmen!

Instagram/Anastasija Ražnatović

Međutim, Rus nije prihvatio odbijanje i nastavio je da se nabacuje Cecinoj ćerki:-

Kada mu je konobar rekao da su devojke vratile turu pića, on se zainatio i prišao Anastasiji. Rekao joj je da mu se mnogo svidela i da mora opet da je vidi, ali nasamo. Dodao je da lepšu devojku skoro nije sreo i pitao ju je za broj telefona. Tasa mu se zahvalila na komplimentima i rekla da ne želi da mu da broj jer ima dečka kog mnogo voli.

Instagram/Anastasija Ražnatović

Rus, imućan i navikao da ima sve što poželi, poručio joj je da ga ne zanima što je zauzeta! I tada počinje Anastasijin pakao.

- Bukvalno ne prestaje da je spopada. Prati je do njenog stana u Budvi, dolazi na ista mesta gde je i Tasa, obasipa je poklonima, cvećem, bombonjerama, parfemima, zove je da se ona i drugarica provozaju njegovom jahtom... Anastasija sve odbija i ponavlja mu da je ostavi na miru, ali njega to ne zanima - kaže izvor.

Instagram/Anastasija Ražnatović

Kako saznajemo, Cecina ćerka će, ako Rus nastavi da je proganja, pokupiti svoje stvari i vratiti se u Beograd.

- Srećom, Rus nije agresivan, ali Anastasija ne želi da njen dečko pomisli da ima bilo šta s njim. Ona ima stabilnu vezu punu poverenja, međutim, nije joj svejedno, pošto ne zna koji je sledeći korak bogatog Moskovljanina - završava priču naš sagovornik.

Naučio Cecinu pesmu samo da očara Tasu

Instagram

Rus je u međuvremenu saznao da je Anastasija ćerka najpopularnije pevačice u nekadašnjoj Jugoslaviji, pa je čak naučio i jednu Cecinu pesmu kako bi je očarao. On joj je jednom prilikom otpevao pevačicin hit "Manta, manta", ali Tasa ni na to nije pala.

- Kada su čule kako peva, Anastasija i njena drugarica su prasnule u smeh - kaže naš izvor.

CECA DVE GODINE IZDRŽAVALA LUNU! Folk zvezda brinula o učesnici Zadruge kad niko drugi nije




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17