• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.Kostić

16.06.2018

17:47

IZA KULISA FINALA ZVEZDA GRANDA: Karleuši pozlilo, tražila šećer i vodu, Lukas napustio žiri, PA SE VRATIO!

Estrada

IZA KULISA FINALA ZVEZDA GRANDA: Karleuši pozlilo, tražila šećer i vodu, Lukas napustio žiri, PA SE VRATIO!

Podeli vest

Jeleni se slošilo od vrućine, Marija Šerifović joj pomogla da izgura emisiju do kraja * JK i Aca se sve vreme ignorisali. Da bi izbegao sukob, Saša Popović ih smestio na dva kraja stola

U finalu "Zvezda Granda" dešavala se prava drama, ali ne među takmičarima, već u žiriju! Dok su se kandidati borili za pobedu, Jeleni Karleuši je pozlilo, pa je hitno tražila šećer i vodu, a Aca Lukas je napustio žiri.

Marija naskočila na pobednika

Pobednik 12. sezone "Zvezda Granda" je Anid Ćušiš (21) iz BiH. Marija Šerifović skočila mu je u krilo kad je čula da je mladi Mostarac dobio dve pesme, spot i auto.
- Ne mogu da dođem sebi! Ovo je definitivno novo poglavlje u mom životu. Voleo bih da imam karijeru poput Marije Šerifović i Jelene Karleuše, one su stvarno velike zvezde - rekao je Anid.

U noći između četvrtka i petka bilo je veoma napeto u studiju "Granda". JK i Lukas posvađali su se pre finalne večeri na krv i nož i, iako su mnogi očekivali da će jedno drugome ipak pružiti ruku pomirenja, oni su se sve vreme ignorisali! Da bi izbegao sukob, direktor Saša Popović potrudio da ih smesti na dva kraja stola.

Međutim, devet meseci napornog rada ostavili su posledice na Jelenu, pa se pevačici u jednom trenutku slošilo. Zbog vrućine i glamurozne haljine s kristalima, koju je ponela te večeri, Karleuša je klonula. Njena drugarica Marija Šerifović hitno joj je dala šećer i vodu da bi se oporavila i izgurala do kraja finala. Karleuša nije htela da rizikuje, pa nije ispuštala čašu vode iz ruke.

Šta to kriju?
Tokom prenosa uživo direktor "Granda" prišao je Lukasu i šapnuo mu nešto na uvo. Pevač je skočio kao oparen, Saša mu je dodao sako i Aca je napustio studio

Monika gluva na jedno uvo

Mnogi smatraju da će Monika Ivkić imati uspešnu karijeru iako nije pobedila. Malo ko zna da ova pevačica iz Beča zapravo ne čuje na jedno uvo:
- Kada sam imala četiri godine, baka i deka koji su me čuvali u Gradačcu dali su mi bombonu. Dok me nisu gledali, zavukla sam omot od bombone u levo uvo i on je ostao tu tri dana, nakon čega sam dobila strašnu upalu. Posle operacije ostala sam gluva na levo uvo.

- Jelena je sve stoički izdržala i glasno je bodrila kandidate. Međutim, čim se finale završilo, istrčala je iz studija i otišla kući - potvrdio nam je izvor blizak pevačici.

Zanimljiva je bila i situacija kada je tokom prenosa uživo direktor "Granda" prišao Lukasu i šapnuo mu nešto na uvo. Pevač je skočio kao oparen, Saša mu je dodao sako i Aca je napustio studio! Svi članovi žirija bili su iznenađeni, a Popović nije želeo da im otkrije razlog Acinog odlaska. Međutim, posle pola sata Lukas se vratio u svoju stolicu. Međutim, on i Jelena nisu progovorili ni reč!

- Svima je bilo jasno da su njih dvoje u svađi i nisu se ni trudili da ih pomire. Međutim, kao i mnogo puta ranije, sigurno će se od jeseni, kada krene nova sezona, ponašati kao da su oduvek u najvećoj ljubavi - ispričao je izvor sa lica mesta.

Popović: Uspešniji su oni koji zauzmu 8. ili 9. mesto

Saša Popović svestan je da će mnogo veće zvezde postati oni koji se nisu proslavili u finalu.
- Ranijih godina bili smo svedoci da su kod publike bolje prošli i da su postali zvezde oni koji su osvojili osmo ili deveto mesto. To je slučaj s Milicom Pavlović, Andreanom Čekić, Aleksandrom Mladenović, Aleksandrom Prijović... Videćemo da li će Anid Ćušić, koji je svakako zasluženo pobedio, postati velika zvezda kada izbaci svoju prvu pesmu - rekao nam je Popović.


KARLEUŠA LOBIRA KOD SAŠE, IZBACI VIKI I DOVEDI DARU: Ovako JK pokušava da se reši koleginice iz ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA!

POBEDNIK PONOVO IZ BOSNE! Anid Ćušić trijumfovao u finalu Zvezda Granda!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17