• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Milić

17.07.2018

18:47

 RAT SESTARA! MINISTARKA EDITA ISPLJUVALA LUNU:  Greh je biti LJUBAVNICA;  ĐOGANIJEVA ODGOVORILA:  Sestro nebitna si skroz!

Estrada

RAT SESTARA! MINISTARKA EDITA ISPLJUVALA LUNU: Greh je biti LJUBAVNICA; ĐOGANIJEVA ODGOVORILA: Sestro nebitna si skroz!

Podeli vest

Edita Aradinović oplela po Luni Đogani jer se u Zadruzi smuvala sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem

Žestok rat sestara Lune Đogani i Edite Aradinović se zahuktava! Bivša "Ministarka" oplela je javno po svim ljubavnicama, a samim tim i po svojoj rođaci koja se u rijalitiju Zadruga smuvala sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem.

Edita je istakla da je u lošim odnosima sa Đoganijevom i da ne podržava njenu avanturu sa mužem Kije Kockar.
- Luna i ja nemamo nikakav odnos, nikada nismo bile bliske i nismo se družile. Ipak, naš odnos nema veze sa mojim mišljenjem o njenoj situaciji koja joj se dogodila u "Zadruzi". Ja nikada ne bih bila sa zauzetim muškarcem, niti bih volela da mi se svidi neko ko nije sam. Greh od Boga je da uživaš sa nekim ko ima nekog drugog - izričita je Aradinovićeva.

Pevačici je šokantno da se bilo ko, pa i njena sestra Luna, drzne da rasturi odnos i brak koji su supružnici godinama gradili. Kaže da ona to nikada ne bi mogla ni iz ličnog ponosa:
- Ne bih volela nikada da sam nekom druga. Bio bi mi povređen ego, koji svi mi imamo. Međutim, najmanji problem bi u celoj priči bio to što nekom nisi prva. Mnogo je strašnije što nekom rasturaš brak, staješ između supružnika i rušiš nešto što su godinama gradili - oštra je bila bivša članica grupe "Ministarke".

Kada je Luna saznala šta njena sestra misli o njoj i drugim ljubavnicama, žestoko je odbrusila da je ne zanima šta Edita govori jer je potpuno nebitna ličnost i u njenom životu i na estradi:
- Bez obzira na to što smo sestre, meni je ona nebitna, kao i njeno mišljenje. Ne zanima me šta izjavljuje. Jednostavno nemam komentar za bilo šta što kaže. Stvarno imam preča posla u životu, a to je da na prvom mestu uredim svoj život - poručila je blogerka.
Da su u lošim odnosima, bilo je očigledno i prilikom poslednjeg susreta Lune i Edite. One su se videle na žurci Informerovog dodatka "Hit", koja je održana u sredu i tu su se samo hladno pozdravile, a potom jedna drugoj okrenule leđa.

Inače, Edita je otvoreno pokazala da ne podržava postupak sestre Lune, već da je uz Kristinu Kockar. Ona je za bivšu suprugu Slobodana Radanovića imala samo reči hvale.
- Kija je vrcava, harizmatična, prelepa, građena je kao avion, tako da za nju nema zime. O glasu koji ima da ne pričam, sjajna je. Ona je ušla kao Slobina žena, a izašla kao pevačica i to je za pohvalu - ističe Edita.

(VIDEO) NISAM ŽELELA DA NEKO MISLI DA HOĆU NEKU KORIST! Luna podržala Anastasiju, a sada je PRIZNALA ZAŠTO JE TO URADILA!

(VIDEO) ZASLUŽIO JE DA U NACIONALNOM DNEVNIKU BUDE PONIŽEN I OSTAVLJEN OD Kristine, varao ju je NA 10 METARA OD NJE! Gledateljka ŽESTOKO OSUDILA Slobinu prevaru

Edite se odrekla i rođena sestra Indi

Edita je očigledno u lošim odnosima sa mnogim ljudima iz familije. Nje se javno odrekla i rođena sestra Indi Aradinović, koja je na Instagramu oplela po bivšoj "Ministarki".
- Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na Instagram. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi i te kako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. S obzirom na to da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja, smatram da je podrška suvišna i lažna. Jer od njenog ulaska u TLZP nisi mogao nos da joj dotakneš. Vrlo je tužno što neko nešto radi da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu. Uvek ista i iskrena, vaša Indy - napisala je pevačica na svom profilu na Instagramu.


(FOTO) ŠOKANTNA PORUKA ĐOLETA ĐOGANIJA: Luna ostala bez teksta kada je pročitala OVE BRUTALNE REČI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59