• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.08.2018

09:38

DRAMA ANE SEVIĆ! Pevačica u panici DA JOJ NE OTMU ĆERKU zbog dugova Darka Lazića!

Estrada

DRAMA ANE SEVIĆ! Pevačica u panici DA JOJ NE OTMU ĆERKU zbog dugova Darka Lazića!

Podeli vest

Ana Sević strahuje da bi momci koji su pretukli njenog bivšeg muža Darka Lazića zbog duga od 50.000 evra mogli da otmu njihovu ćerku Lorenu!

- Čim je čula da je Darko krvnički premlaćen, prepala se da bi neko mogao da naudi njihovoj četvorogodišnjoj ćerki. U panici je da će zbog Lazićevog duga napasti Lorenu ili je čak oteti. Ana nikako ne može da se smiri, noću ne spava i stalno razmišlja o tome. Posebno je muči to da bi ponovo mogli da nasrnu na Lazića pred ćerkom, pa da tako i nju povrede - kaže dobro obavešten izvor za Informer.

Smirivao jeDarko ju je ubeđivao da će sve rešiti i da će zaštititi devojčicu

Prema njegovim rečima, Sevićka je posle incidenta odmah nazvala bivšeg supruga da proveri da li je dobro.

- Rekla mu je da strahuje za Lorenu, a on ju je ubeđivao da će sve rešiti i da će na svaki način zaštititi devojčicu. I Darko je još potresen i uplašen za svoj život, tako da su se dogovorili da malena u narednom periodu ostane s majkom - ističe naš sagovornik.

OTKRIVAMO! Darka Lazića HTELI DA UBIJU zbog duga od 50.000 EVRA!

Lazića i bivšeg učesnika "Zadruge" Miljana Vračevića su u sredu uveče u Umčarima napala petorica momaka. Oni su ih naterali da izađu iz automobila, zatim im prsnuli suzavac u oči i počeli da im lupaju šamare i da ih brutalno tuku. Vračevića su udarili kundakom pištolja u glavu, a jedan od napadača je pucao u vazduh.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sima

pre 5 godina

Odmah da se oglasi. Publicitet joj uvek treba iako je negativan. A šta ako je ovom izjavom nekom dala udeju.

Mina

pre 5 godina

Ovo je koliko shvatam iz teksta “izvor” a ne Ana,tako da komentar ti je maksinalno glup...

Mira

pre 5 godina

Gde se to Ana oglasila?! Nigde! Nigde ni jednu njenu izjavu nisam procitala ima vise od godinu dana. Zena ocito pokusava da se izvuce iz medijske pompe ali je ne ostavljaju na miru. Kako da je ostave na miru kada je bila udata xa skandal majstora i problematicnog coveka. Spasila se od Lazica.

Stojan

pre 5 godina

Taj Darko Lazic je izgleda totalno propao a imao je sve, i porodicu, i karijeru, i novac. Izgleda da su mu sladje droge. Neka sad lepo proda stan, tj. ako ga vec nije prodao, pa neka izplati dugove i neka spava kod mame i tate a mozda ga i neka glupa zena primi sebi u stan.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija