• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

09.08.2018

19:47

ŠABAN ŠAULIĆ ČESTITAO BATI MIRKOVIĆU, PA MU PORUČIO: Izvini zete, ali ja i dalje VOLIM SAMO ZVEZDU!

Estrada

ŠABAN ŠAULIĆ ČESTITAO BATI MIRKOVIĆU, PA MU PORUČIO: Izvini zete, ali ja i dalje VOLIM SAMO ZVEZDU!

Podeli vest

Šaban Šaulić otkriva da je pozvao Zorana Batu Mirkovića da mu čestita što je postao trener Partizana, ali i da mu je napomenuo da će zauvek ostati "delija"

Šaban Šaulić poručuje da neće izdati Crvenu zvezdu ni zbog zeta Zorana Bate Mirkovića, koji je imenovan za trenera FK Partizan. Kad je legendarni fudbaler crno-belih dobio priliku da vodi svoj omiljeni klub, "kralj narodne muzike" ga je pozvao i poželeo mu sve najbolje, ali mu je napomenuo da će zauvek ostati "delija".

- Čestitao sam mu kad je postao trener Partizana, ali sam mu odmah rekao: "Izvini, zete, ja i dalje volim samo Zvezdu. Ne očekuj da zbog tebe odustanem od mojih 'delija'" - s osmehom prepričava Šaban razgovor sa mužem ćerke Sanele.

Večeras debituje

Bata večeras kao trener debituje na klupi protiv Nordsjelanda, u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Šaban će ovog puta navijati za njega, ali ne i kad bude igrao večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

4 dana su prošla otkad je Bata Mirković postao trener Partizana

- Večeras će imati moju podršku, ali ne i kada bude vodio Partizan protiv moje Zvezde. Ceo život sam zvezdaš i to ću ostati. Boje kluba ne menjam ni zbog zeta. Srećan sam što će Bata voditi Partizan, mislim da su crno-beli dobili fantastičnog stručnjaka, sjajnog čoveka i nekoga kome je klub u srcu, što je veoma bitno. Želim mu mnogo sreće na toj poziciji - kaže Šaulić za Informer.

Srce moje deli se

Šaban kaže da je sreća što njegov unuk Luka Adžić više nije u timu crveno-belih, kako ne bi igrao protiv očuha Mirkovića.

Šaban snimio duet sa Zoricom

Informer

Dva velika pevača, Šaban Šaulić i Zorica Brunclik, posle pauze od 28 godina ponovo su ukrstili glasove i snimili duet "Ti možeš sve". Reč je o baladi u pop maniru, a oni koji su je čuli kažu da će ući u istoriju domaće muzike. Njih dvoje su dobitna kombinacija, jer su već zajedno snimili dve pesme koje su postali vanvremenski hitovi - "Šta ja nemam to što ona ima" i "Kako ti je, kako živiš". Šaban i Zorica su sa članovima svojih porodica i Huse iz "Bit strita", koji je autor pesme, nazdravili šampanjcem, a duet ćemo imati priliku prvi put da čujemo na Šaulićevom koncertu, 6. oktobra, u beogradskoj Areni.

- Dobro je da se namestilo da Luka više nije u Zvezdi, već u Anderlehtu, pa neće morati da igra utakmice protiv očuha. Osim ako se Partizan nekad ne sretne sa belgijskim klubom. To bi bio problem. Bilo bi kao u mojoj pesmi "Srce moje deli se" - kaže Šaulić i dodaje:

- Luka je počeo da igra prve pripremne utakmice i mnogo sam srećan zbog njega. On je sjajan mladi fudbaler. Radujem se što će dobiti priliku da to i pokaže. Goca i ja smo bili kod njega, tamo smo i proslavili godišnjicu braka. Luka je moj ponos!

HIT PRIČA IZ HIT DODATKA! Šaban Šaulić za dlaku izbegao smrt: PUCALI IZ HEKLERA DOK SU NAS PLJAČKALI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17