• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2018

19:47

LJUBOMORNA DEVOJKA FLAŠOM NAPALA RADU MANOJLOVIĆ: Rado fukso, prebiću te, omađijala si MOG HARISA!

Estrada

LJUBOMORNA DEVOJKA FLAŠOM NAPALA RADU MANOJLOVIĆ: Rado fukso, prebiću te, omađijala si MOG HARISA!

Podeli vest

Obožavateljka Harisa Berkovića pokušala staklenom flašom da udari Manojlovićevu na jednoj svirci u Travniku. Vređala je i maltretirala sve dok nije reagovalo obezbeđenje

Pevačicu Radu Manojlović umalo je na nastupu u Bosni prebila obožavateljka njenog dečka Harisa Berkovića! "Fukso, ološu, omađijala si ga", vikala je razjarena devojka pokušavajući staklenom flašom da uradi folkerku.

Incident se dogodio nekoliko minuta pre nego što je Manojlovićeva trebalo da izađe na binu u jednoj diskoteci u Travniku, gde je pevala pre nekoliko dana.

- Rada je pre nastupa sedela sa svojim menadžerom i klavijaturistom u jednom izolovanom separeu. Neka devojka, koja ima oko 20 godina, došla je do ograde kojom je bio zaštićen Radin sto. Počela je da viče: "Rado, nesrećnice, ološu, fukso, veštice, omađijala si Harisa. Bog će ti naplatiti za sve što si mu uradila. Maltretiraš ga." Bukvalno je urlala. Rada se izbezumila - započinje za Informer priču čovek koji je bio u lokalu kada se sve izdešavalo.

Ljubav opstaje jer je ne eksponiram

Nakon trzavica koje su nedavno imali u vezi, Rada i Haris sada ponovo uživaju u ljubavi. pevačica kaže da im veza opstaje zato što se retko pojavljuju zajedno u javnosti:
- Odlučila sam da bar taj deo privatnosti zadržim za sebe. Ne želim da se nas dvoje eksponiramo i pojavljujemo na raznim događajima bez ikakve potrebe. Svako ima svoje obaveze, planove, posao i to apsolutno ne utiče na naš odnos. Tajna opstanka veza u današnje vreme je da se što manje zna o nečijem odnosu - iskreno kaže Rada.

On objašnjava da je devojka toliko bila agresivna da je u jednom momentu dohvatila staklenu flašu kojom je htela da udari pevačicu.

- Rada se trudila da ignoriše njene uvrede i ne odgovara na prozivke. Znate kakva je ona, uvek nasmejana, pozitivna. Međutim, momci za njenim stolom su hteli da je zaštite i zamolili su devojku da se obuzda. Kada su joj rekli da se smiri i pomeri, ona se još više iznervirala. Uhvatila je neku flašu piva koja se nalazila na njenom barskom stolu i htela je da gađa Radu. Obezbeđenje je doletelo, isprečilo se između nje i pevačice. Flaša je okrznula jednog od tih momaka. Nastala je opšta makljaža, jer su tu ludaču branili ljudi koji su bili sa njom za stolom. Izbacili su ih iz kluba, a Radu su sproveli do bine - detaljno opisuje naš sagovornik.

Manojlovićeva nam je potvrdila da je došlo do incidenta. Ona je priznala da se mnogo uznemirila zbog napada ove devojke:

- Na moju veliku žalost, i takve stvari se dešavaju, ali veoma retko. Mnogo je više onih lepih trenutaka koje doživim na nastupima. Ne znam da li je devojka bila pod dejstvom alkohola ili je posesivno zaljubljena u Harisa, pa nije mogla da se kontroliše. Srećom pa se sve završilo samo na njenom vikanju. Momci iz obezbeđenja su uspeli da je savladaju i oduzmu joj flašu kojom je makljala i htela da me povredi - zaključuje pevačica.

RADA IDE NA LEČENJE U ŠVAJCARSKU! Pevačica trpi jake bolove, JEDVA HODA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija