• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

13.11.2018

12:44

POKAJNIK! DARKO LAZIĆ ZVAO POPA U BOLNICU DA SE ISPOVEDI, sebi ne može da oprosti ove stvari

Estrada

POKAJNIK! DARKO LAZIĆ ZVAO POPA U BOLNICU DA SE ISPOVEDI, sebi ne može da oprosti ove stvari

Podeli vest

Darko Lazić već tri nedelje boravi u bolnici nakon teške saobraćajne nesreće, a otkako se njegovo stanje stabilizovalo, pobednik "Zvezda Granda" rešio je da život uzme u svoje ruke

Lazić je prvi put nakon dugo godina, imao vremena da razmisli o svim pogrešnim odlukama koje je doneo u životu, te je shvatio da je nepromišljenim ponašanjem povredio mnoge ljude oko sebe, ali i da je njegova porodica najviše ispaštala.

Zbog toga, Darko je tražio da ga u bolnici poseti svešteno lice, kako bi s njim razgovarao i kako bi od njega zatražio oproštaj za sve grehe. 

- Darko je oduvek živeo brzo i sve što je želeo, morao je odmah da ostvari. Njegov pređašnji tempo života za mnoge je nezamisliv, jer je bio u stanju da danima ne spava i da ide sa svirke na svirku. Kada neko, ko ima suprugu i malo dete, može tako da živi, onda ništa ne treba da vas iznenadi, pa ni to da su njegova odsustva iz porodičnog doma često bila povezana s prekomernom upotrebom alkohola i droge. Uz takav stil života idu i lake žene, koje su se lepile na Lazića. Jednostavno, voleo je da živi za sve pare, što se kaže, ali nije želeo da ga supruga i dete gledaju u takvom stanju - kaže izvor blizak porodici Lazić i naglašava da je Darko u bolnici počeo da razmišlja o svemu što je pogrešno uradio u svom životu.

Foto: Informer DN

- U bolnici je, zapravo, prvi put nakon mnogo godina, ostao sam i prvi put mu se desilo da ima vremena da razmišlja o svemu što je uradio. Ali, kako to obično biva, ljudi u takvim situacijama razmišljaju samo o lošim izborima koji su napravili u životu, o lošim ljudima koji su ih povukli na pogrešnu stranu... Darko je danima doživljavao strašne psihičke lomove, a čak ni njegovi roditelji ni verenica Marina nisu mogli da rasteraju sive oblake koji se nadvili nad njim. Konstantno je mislio na ćerku Lorenu, koju dugo pre nesreće nije video i bilo mu je krivo što se ogrešio o dete, ali i o suprugu Anu. Obuzimao ga je stid kada bi se setio s kakvim se nemarom odnosio prema supruzi i ćerki, a sebi nije mogao da oprosti ni što je razočarao svoje roditelje - kaže izvor i objašnjava da je Darko, u nekoliko navrata, pokušao da razgovara s psihijatrom o tim problemima. 

Foto: Informer DN

- Psihijatar, međutim, nije mogao da mu pomogne, jer Darku u tom trenutku nisu bili potrebni razumevanje i podrška stručnog lica, već iskren oproštaj i čvrsta vera da će sve da bude u redu. Zbog toga je, prilikom jedne posete, zatražio od roditelja da mu u njegovu bolničku sobu dovedu seoskog popa. Bio je ganut kada je čuo da je pop, u prvim danima nesreće, u seoskoj crkvi čitao molitve za njegovo ozdravljenje i od tada nije prestao da razmišlja o Bogu. Duboko veruje da mu je Bog dao drugu šansu, pa se čvrsto u sebi zarekao da se neće vratiti na stari put - kaže izvor na kraju. 

DARKO LAZIĆ IZLAZI S INTENZIVNE ČIM MU PROĐE NARKOMANSKA KRIZA! Evo kako će dalje izgledati oporavak teško povređenog pevača!

Darko i Ana se razvode u bolnici!

Darko Lazić i Ana Sević konačno će staviti tačku na četvorogodišnji brak, i to u bolnici. Darko je pristao da potpiše papire za razvod, što je izbegavao da uradi u poslednjih 11 meseci, jer želi da ozvaniči vezu s verenicom Marinom Gagić.

- Iako su se složili da više ne mogu da žive zajedno, pa su čak našli i nove partnere, Darko je svakog puta odlagao da potpiše papire za razvod. Jednostavno, nije dolazio na zakazane sastanke s Aninim advokatima, iako bi se svakog puta uredno javio i potvrdio svoj dolazak. Ali, tek kada je doživeo saobraćajnu nesreću i kada je u bolnici svakog dana gledao Marinu, shvatio je da mora napraviti radikalne promene u svom životu, kao i da bivšu suprugu treba da pusti da ode kako bi oboje mogli da nastave sa svojim životom - rekao je izvor za VIP.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
makili

pre 5 godina

E, hvala ti Bože! Ovo sam čekala da pročitam.

Goran

pre 5 godina

svi krivi . ? on nikako.? pa sta dalje? da je živ i zdrav ali? droga alkohol i ostale bahanalije . gde ko kako. sramota. ko ima pare može sve ko nema šta? sramota. ko je i koliko vredi zar je bitno ? čovek je živo biće ma ko bio. sramota za Srbiju jer i nepostoji.

makili

pre 5 godina

Dečko nikog ne krivi, zapravo njegov slučaj služi za primer koliko je bahatost i ostrašćenost pogubna. Pokajanje je najdirljiviji momenat ljudskog življenja. Treba ga podržati u tome i moliti se. Gospod ga je beskrajno pomilovao koliko god kroz muku prošao. Želim mu da se nikada ne vrati na staro. Sigurno je u sebi imao neke plemenitosti i dobrote dok je živ ostao i pored mnogo opomena pre toga.

Rade

pre 5 godina

Gorane, molim te prevedi nam šta si hteo da kažaš..

Ljube

pre 5 godina

I šta sada? Pozvao popa da ga ispovedi i da traži oproštaj greha pa će od sada da bude jagnjence? Daj bre dosta više o tom kafanskom pevaču, narkomanu, nasilniku, pijanduri, čoveku koji 5 godina javno i svesno krši zakone. Šta pokušavate? Da od njega sada napravite sveca? Hvala Bogu preživeće a sve drugo sam je zakuvao pe neka sada i kusa ...

Ivan11

pre 5 godina

Pa, ovaj Darko nije Džim Morison i da se ovako piše o njegovom "brzom i haotičnom" životu. Dečko je samo jedan debeli šarlatan, koji, ne da nije napisao niti jedan vredan stih, nego nije ni pročitao niti jednu bitnu knjigu. Prestanite ga veličati u tekstovima. On i njemu slični, iz njegove branše, mlade i navode na put "bespuća"....

Milovan S

pre 5 godina

Када ће ваши наслови бити српски? Зар немате имало пристојности према свештеним лицима? Зар немате теолошки упућеног да вас научи да је реч ПОП увредљива и потиче из турцизма и њихове мржње што су прихватили домаћи комунисти да коначно исмеју свештенике и укину православну цркву.

Ljube

pre 5 godina

E samo si nam ti falio da nas prosvetliš i otvoriš nam oči. Jel ti to pričaš o sveštenim licima koja diluju drogu, otvaraju centre za odvikavanje od droge gde debelo naplaćuju usluge i premljaćuju narkomane lopatom, koji naplaćuju 5 minuta Jevanđelja i neće ni da razgovaraju o odlasku na sahranu pokojnika ako mu se ne plati cifra koju običan radnik ne zaradi za nedelju dana, koji priloge iz crkve trpaju u svoje džepove, koji voze najnovije džipove, BMW i Audi limuzine? Pri tome ne plaćaju ni poreze i imaju povlašćen položaj i zaštitu kao beli medvedi ...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17