• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: InformerTelegraf.rs

12.11.2018

13:02

DARKO LAZIĆ IZLAZI S INTENZIVNE ČIM MU PROĐE NARKOMANSKA KRIZA! Evo kako će dalje izgledati oporavak teško povređenog pevača!

Estrada

DARKO LAZIĆ IZLAZI S INTENZIVNE ČIM MU PROĐE NARKOMANSKA KRIZA! Evo kako će dalje izgledati oporavak teško povređenog pevača!

Podeli vest

Darko Lazić, pevač koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći, trebao bi da za nekoliko dana trebalo da napusti šok-sobu, nakon čega će biti smešten u apartman gde će nastaviti sa lečenjem

Kako saznajemo, ukoliko sve bude u redu i njegovo zdravstveno stanje nastavi da se poboljšava, Lazić će lečenje nastaviti u istoj bolnici, ali više neće biti u šok sobi.

- Darko je bolje, ali je i dalje u apstinencijalnoj krizi. Krizira zbog droge, i dalje se znoji i trese. Lekari se nadaju da će se uskoro stabilizovati i da će moći da stane na zdravu nogu i da hoda uz pomoć štaka ili hodalice. Uskoro bi tebalo da bude prebačen u apartman, a nakon toga u banju gde će se raditi na oporavku - kaže izvor iz KBC Zemun.

Podsetimo, Darko je tešku saobraćajnu nesreću doživeo 23. oktobra oko 8.45 časova ujutru, na putu Subotište-Brestač.

DARKO DOŽIVEO EMOTIVNI SLOM, JECA I VIČE: Dovedite mi ćerku, zbog nje moram da preživim!

- Darko je zbog unutranjeg krvarenja hitno operisan 25. oktobra, kada su mu lekari izvadili slezinu

- Iz veštačke kome probuđen je u nedelju 28. oktobra 

- U noći 1. na 2. novembar Darku su otkazala oba bubrega koja su dijalizom vraćana u funkciju

- 4. novembra uveče Darku je iz pluća izvučeno oko 1,5 litara krvi koja se skupila u plućima i prouzrokovala gušenje

- 5. novembra jedan od lekara iz KBC Zemun otkrio nam je da je Darko upao u apstinencijalnu krizuzbog droge i alkohola

- 7. novembra Darku je uspešno operisana butna kost, a potom mu je ugrađen veštački kuk. Operacije su zajedno trajale 7 sati

DARKO LAZIĆ GUBI PAMĆENJE! Hematomi na mozgu ostavili posledice, NEĆE POZNAVATI NI ĆERKU?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darko

pre 5 godina

Cim izadje iz intezivne trebao bi u zatvor. Ako smo pravna drzava tako bi to trebali zavrsiti. Zamislite kolika opasnost je ovaj covek bio u saobracaju. Na svu srecu dobro se zavrsilo da nije nekoga drugoga ubio ili povredio.

Pedja

pre 5 godina

Sila bozija dece umire po bolnicama !!!Ta deca vrede puno vise od nekog narkomana koji je i priznao da je to sto jeste,ali i dalje ima ljudi koji mu se dive jer misle da je neko i nesto ali on je samo decko sa iglom u veni .Prema tome dosta vise o njemu i pricajmo o njegovom snabdevacu drogom koji i dalje radi po Beogradu i Srbiji.Danas je jos jedna devojka od 25 godina izgubila zivot zbog predoziranja u parku kod Tirsove.

Zapitajte se

pre 5 godina

Niko da se zapita ili da pita Drzavu Srbiju, kako je moguce ds se toliko droge rastura po Srbiji i da toliko mladih umire, a da je drzava nemocna, sto je nemoguce. Ako je drzava tu nemocna u svom dvoristu da resi takav problem, a zali za natalitetom, sto tu ima da se prica? Nema drzave bez mafije, niti mafije bez drzave. Zar ne?

sin

pre 5 godina

Cujem iz Bolnice da Nema već Tri godine Zdravstvenu Knjižicu .SRAMOTA

Sanja

pre 5 godina

Pitam se ko je on da ima toliko ppseban tretmam u drzavnoj bolnici od drugih. Nedopustivo. Jer pacijent je svaki isti a radi njega se pisalo i da ne radi jedan lift u bolnici. Da nije neta i vesti ne bih ni znala ko je taj Darko Lazic. Drago mi je da se opo

Dragan

pre 5 godina

A ko placa za sve te medicinske zahvate na jednom drogerasu?

snezana

pre 5 godina

Darku su verovatno davali velike doze raznih opioida za bolove, a to je samo dodatno ako je vec bio na drogama. Sada moraju vrlo postepeno i pazljivo da smajnuju dozu tokom vremena, dok se on ne odvikne od drogiranja, u suprotnom, moze da bude puno opasno po njega. Mlad i talentovan covek, zelim mu da se potpuno oporavi, a posle pamet u glavu - sve moze da se ima, ali zivot je samo jedan i nikakvim novcem ne moze da se kupi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija