• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

09.11.2018

19:11

DARKO LAZIĆ GUBI PAMĆENJE! Hematomi na mozgu ostavili posledice, NEĆE POZNAVATI NI ĆERKU?!

Estrada

DARKO LAZIĆ GUBI PAMĆENJE! Hematomi na mozgu ostavili posledice, NEĆE POZNAVATI NI ĆERKU?!

Podeli vest

Doktori su saopštili Lazićevim roditeljima da bi pevač mogao da ima retrogradnu amneziju, te da se ne seća nekih detalja iz svoje prošlosti

Darko Lazić će imati rupe u pamćenju, saznaje Informer od izvora bliskog poznatom pevaču. Zbog hematoma na mozgu i veštačke kome u kojoj je bio dva puta folker se sigurno neće sećati dana posle nesreće, a kako tvrdi naš sagovornik, iz sećanja će mu se izbrisati i neki događaji iz prošlosti.

Lazićev rođak tvrdi za Informer da su lekari pripremili porodicu na Darkov dug oporavak, ali i na mogućnost da zaboravi neke važne događaje:
- Darko se sada zbog bolova, lekova i svega što ga je snašlo gubi. Stalno je pod jakim sedativima, pa doktori ne mogu ni da ocene koliko je njemu memorija oštećena. Bunca, traži jače lekove, drogu.... Neurolozi ga stalno pregledaju i oni su saopštili Darkovim roditeljima da postoji mogućnost da ima neke rupe u sećanju - kaže izvor Informera.

On dodaje da je ova vest mnogo uznemirila njegove roditelje:
- Majka je plakala dugo. Strahuje šta bi to sve Darko mogao da zaboravi. Stalno ponavlja: "Samo da ne zaboravi Lorenu, samo da ne zaboravi Loku", ali mi smo svi sigurni da se to neće dogoditi. On je već pitao za dete. Možda se neće sećati kristalno jasno nekih stvari, ali mi smo sigurni da one najvažnije ne može da zaboravi. Ne želimo da verujemo da to može da se desi - poručuje Darkov rođak.

Foto: Informer DN

OVO NE SME DA ZABORAVI: Pobeda u "Zvezdama Granda", s Anom dobio ćerku, verio Marinu

OGLASIO SE HIRURG KOJI JE OPERISAO DARKA LAZIĆA: Evo zašto je operacija trajala ŠEST SATI!

Porodica je odlučna da uradi sve kako bi se Lazić potpuno oporavio, tako da su već počeli da se raspituju ko su najbolji neurolozi u zemlji:
- Nema koga nisu zvali, raspituju se šta znači ta retrogradna amnezija i kako da se bore sa tim problemom. Ako treba, vodiće ga i u inostranstvo na lečenje. Sve kolege zovu, nude se da pomognu, tako da pare neće biti problem, samo da nađemo dobrog stručnjaka i da Darko smogne snage da se bori. Mnogo smo srećni što su mu lekari spasili nogu i što je ta operacija dobro prošla. Jak je on, izboriće se sa svim nedaćama - kaže naš sagovornik.
 

Vanredno stanje u bolnici


U Kliničko-bolničkom centru Zemun vlada vanredno stanje zbog Darka. Do intenzivne nege, gde je pevač smešten, sada može da se uđe samo teretnim liftom, a svi drugi prilazi su zatvoreni. Celo osoblje, uključujući i čistačice, potpisalo je papire kojima se obavezuju da ne smeju da iznose nikakve informacije.
- Zabranjeno im je da ulaze na intenzivnu negu sa mobilnim telefonom da ga neko ne bi ponovo fotografisao. Baš se vodi računa da se sačuva njegova privatnost - kaže naš sagovornik.

 

KRIJEM OD ĆERKE DA SE DARKO BORI ZA ŽIVOT! Ana Sević ne želi da kaže LORENI ISTINU O NJENOM OCU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Prle

pre 5 godina

Ima "rupa" u pamcenju ??? A za drogu nema ???? Mislim, tj. siguran sam da "filujete" ove srceparajuce tekstove !!!!

Zlatko

pre 5 godina

Teško će sad da se seti da vrati 400 000 €... To je prvo zaboravio od hematoma

mina

pre 5 godina

Zelim Darku da ozdravi. Ani i njihovoj kceriki loreni svu srecu ovog sveta Pogledajte sliku koja kemija izedu Darka i Ane , nek izvini Marina Gagic ako neam pravo mislim da samo pravi Darku uslugu da je on zaljubljen u drugu zenu, poznajemo je.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija