• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

01.12.2018

23:35

DARKU LAKNULO KADA JE ČUO DA NEĆE BITI SAM U BANJI: Majka se preselila u Mladenovac da brine o njemu!

Estrada

DARKU LAKNULO KADA JE ČUO DA NEĆE BITI SAM U BANJI: Majka se preselila u Mladenovac da brine o njemu!

Podeli vest

Branka Lazić plaća dnevno 3.920 dinara kako bi mogla da bude uz svog sina dok se oporavlja

Majka Darka Lazića, Branka, ne odvaja se od svog povređenog sina! Ona se gotovo preselila u Selters banju kraj Mladenovca, gde je pevač prebačen u četvrtak iz KBC Zemun.

Banka već dve noći spava kraj Darka, hrani ga, presvlači, kupa i trudi se da mu olakša oporavak.

Brine ko o bebi

Branka Darku dodaje hranu, vodu, udovoljava svakoj njegovoj želji, presvlači ga, pušta mu filmove, serije...

- Branka je jedva preživela ovih mesec i po dana pakla. Svaki dan je strepela šta će biti sa njenim sinom, pa zbog toga ne želi da ga ostavi ni na sekundu. Dodaje mu hranu, vodu, udovoljava svakoj njegovoj želji, presvlači ga, pušta mu filmove, serije... - kaže izvor Informera blizak porodici Lazić.

Kako prenosi pevačev prijatelj, Lazići su platili kako bi Branka mogla da ostane u Selters banji:

- Darko je smešten u dvokrevetnom apartmanu sa terasom. Da bi majka mogla da boravi sa njim u sobi, dnevno mora da plati 3.920 dinara i za taj novac dobija tri obroka. Nisu oni imali nikakvu protekciju, svako to može da plati. Lazići su procenili da je najbolje za Darka i njegov oporavak da stalno neko bude tu. Majka je, naravno, odmah odlučila da to bude ona, posebno jer je njegova verenica Marina trudna i ne može da ga podiže, presvlači, niti toliko da se zamara - objašnjava naš sagovornik.

Foto: Informer DN

On dodaje da je Darko presrećan što mu je majka tu. Oduvek su bili veoma vezani, a sada mu znači i njena praktična pomoć:

Milan Lazić: Darko je jak na majku

Darka je juče u Institutu za rehabilitaciju posetio i otac Milan Lazić, koji je bio vidno raspoložen jer se stanje njegovog sina popravlja. On je istakao kako je poznati pevač veliki borac i da je jak na majku Branku.
- Dobro se oporavlja, srećan sam zbog toga. Svakim danom je sve bolje. On je borac i jak je, ali ne na mene, već na majku. Kad stane na noge i bude mogao kući, napravićemo veliko slavlje - poručio je Milan.

- Darko je u suštini stidljiv, pogotovo kada je reč o nepoznatim ljudima. Njega je sramota da gnjavi osoblje, da im traži bilo šta, iako su oni tu da ugode pacijentima. Zato je za njega bolje što mu je majka tu, da može da je pita i traži šta god mu treba. Kada mu je Branka rekla da će ostati sa njim, bio je na ivici suza. On se mnogo kaje što je toliko nasekirao i Branku, ali i celu porodicu. Stalno o tome pričaju, on im se izvinjava, oni ga ljube i tako u krug.

Trudna

Verenica bi bila uz njega, ali ne može zato što je trudna. Nema snage da ga podiže, presvlači....

 

Bez obzira na to što ne mogu stalno da budu uz Darka, njegova verenica Marina, otac Milan i brat Dragan će ga redovno obilaziti:

- Bili su već juče. Donose mu hranu koju želi, pričaju sa njim. Svi su pozitivni i jedva čekaju da Darko stane na noge.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17