• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

01.02.2019

22:57

DŽEJ OTVORIO DUŠU: Najsrećniji sam što Adil više NE BIJE MOJU ĆERKU!

Estrada

DŽEJ OTVORIO DUŠU: Najsrećniji sam što Adil više NE BIJE MOJU ĆERKU!

Podeli vest

Džej Ramadanovski kaže da mu je drago što su njegov zet Adil Maksutović i ćerka Ana našli zajednički jezik i što se više ne svađaju

Džej Ramadanovski kaže da je najsrećniji čovek na svetu otkako mu zet Adil Maksutović više ne tuče ćerku Anu. Legendarni pevač je bio očajan kada je Adil pre šest godina digao ruku na njegovu naslednicu, ali sada je miran i spokojan jer se nasilje u njihovoj familiji od tada nije ponovilo.

Nema ružnih reči

- Najbitnije je da mi više ne bije ćerku. Pa ko voli da mu neko dira dete? Najviše na svetu želim da se njih dvoje vole i slažu i da prave decu. Nema više svađe između njih i voleo bih da tako i ostane - kaže Džej za Informer.

Folker dodaje da bez obzira na to što su Ana i Adil našli zajednički jezik, on i dalje nije u kontaktu sa zetom:
- Adil i ja ne pričamo, ali od mene nećete čuti nijednu ružnu reč za njega. Žao mi je što su njih dvoje imali to sranje, nadam se da se to više neće ponoviti. A što se mene tiče, on je ozbiljan pevač, kulturan i vaspitan.

Foto: Cobra

SAD ŽIVE U MIRU Adil i Ana

Osim što bi voleo da ima još unuka, Džej ne krije da mu je krivo što nema više dece, pa tako ističe da ne bi imao problem ni kada bi mu se neka žena javila i rekla da sa njim ima vanbračnog sina ili ćerku.
- Često prozivaju moje kolege po novinama kako imaju vanbračno dete u Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, a oni se nerviraju zbog toga. A ja im onda kažem: "Dabogda sve žene dođu kod mene i kažu da imaju dete sa mnom. Dvadeset riba da dođe i kaže - Džej mi je napravio dete, ja bih bio presrećan. Dece nikada dosta.

Novi duet sa Minom nadmašiće "Slaviju"
 

Foto: Dejan Živančević

 

Ramadanovski i Mina Kostić nedavno su snimili duet "Nema dalje", a folker veruje da će nadmašiti hit "Slavija", koji su otpevali pre 17 godina.
- Mina me je zamolila da odradimo još jedan duet i ja sam pristao. I da je loša pesma, ja bih snimio sa njom. Znam Minu kao klinku, ona je strašan pevač, a i kao sestra mi je.

Ispravlja magarcu uši

Ramadanovski nije na meti prozivki zbog dece, ali zbog alkohola svakako jeste. Međutim, on tvrdi da ga takve priče ne dotiču.
- Ako sam bio pijan četiri puta i tri puta nisam došao na tezgu, moram pet godina da ispravljam magarcu uši. Jesam ja pio i kockao se, ali to je bilo davno. A sada ako popijem dva viskija, kazaće popio je 14 litara. Mene čim vide sa čašom kažu: "Evo ga Džej alkoholičar." Ali mene baš briga za to. Živim kako ja hoću. Nek dođe neko i neka kaže Džej je dužan, Džej prodao ovo, Džej nema obraz, vaspitanje... A ja mogu da kažem mnogima: "Slušaj ti, džukac, video sam te kako duvaš, šikaš pet puta više od mene i još si homoseksualac", ali ja to ne radim - završava pevač.

KAKO MAJKU DA OSTAVIM SAMU? MOŽE NEKO OGRADU DA PRESKOČI! Veljko otkrio zašto se posle svadbe NEĆE ODSELITI OD CECE

Marina je bila uz mene  u najtežim trenucima

Foto: Printskrin: Youtube/1tv.mk

 

Džej kaže da bi sve dao za Marinu Tucaković jer mu je bila rame za plakanje u najtežim životnim trenucima.
- Ona je bila uz mene kada sam bio u ozbiljnom problemu, kada su mi ubili sestru i u nekim drugim strašnim situacijama. Tada sam bio u depresiji. Marinu volim kao roda rođenog. Ali neću da pričam o njoj, žena je bolesna - kaže Džej i nastavlja:
- Ja 15 godina nisam snimio album jer je mene i Marinu svašta nešto kočilo u životu. Prvo sam se ja razboleo, sada ona, a vreme prolazi. Mada, radimo polako na novom CD-u, nadam se novim pesmama do kraja maja.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija