• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.02.2019

17:20

(VIDEO) BOLJE DA NASTAVI DA PEVA ISPOD TUŠA? Snimak Ane Mihajlovski dok izvodi ovaj planetarni hit nasmejaće vas do suza!

Estrada

(VIDEO) BOLJE DA NASTAVI DA PEVA ISPOD TUŠA? Snimak Ane Mihajlovski dok izvodi ovaj planetarni hit nasmejaće vas do suza!

Podeli vest

Novi takmičarski šou program "Pinkove zvezde" , koji od ove sezone objedinjuje sve talente, izazvao je veliko interesovanje. Emitovanje je zakazano za mart 2019. godine, a kako je već saopšteno voditeljka "Pinkovih zvezda" je popularno TV lice Ana Mihajlovski

Ona se već priprema za početak snimanja, a kako će učesnici šou programa biti ljudi sa najrazličitijim talentima, Ana je pokušala da i kod sebe pronađe neki skriveni dar ili veštinu.

Za potrebe promo videa, popularna voditeljka se našla u različitim ulogama, ali je ipak najzanimljivije bilo kada se latila mikrofona i zapevala.

Ana je odabrala jednu od najpoznatijih pesama Vitni Hjuston "I Will Always Love You" i dala sve od sebe da pokaže svoj talenat za pevanje. Njena interpretacija izazvala je pozitivne komentare i oduševila korisnike društvenih mreža, koji su bili iznenađeni što Anu vide u ovakvoj ulozi.

Da li u voditeljki leži skriveni talenat za muziku, prosudite sami, a ono što je sigurno jeste da ćete Anu u narednim mesecima gledati na sceni šou programa "Pinkovih zvezda", gde će između ostalog pružiti podršku takmičarima koji su odlučili da svoj talenat predstave regionu.

Podsetimo, zbog velikog interesovanja, rok za prijavu za nove "Pinkove zvezde" je produžen do 1. marta.

Ukoliko smatrate da imate jedinstven talenat ili vladate veštinama koje su drugima nezamislive, prijavite se, postanite nova Pinkova zvezda i osvojite 3.000.000 dinara.

Da biste se prijavili za "Pinkove zvezde", potrebno je da:

1. Snimite svoj nastup
2. Snimak nastupa I licne podatke posaljite na email: jasampinkovazvezda@pink.rs

Sve dodatne informacije o novom šou programu i uputstva za prijavu potrazite na zvaničnoj Fejsbuk i Instagram stranici "Pinkove zvezde" i do 1. marta se prijavite za novi talent šou program najgledanije komercijalne televizije u Srbiji!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17