• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

26.02.2019

19:04

ŠABAN ŠAULIĆ PRED SMRT POSVETIO PESMU GOCI: Zauvek ćeš biti najlepša žena za mene!

Estrada

ŠABAN ŠAULIĆ PRED SMRT POSVETIO PESMU GOCI: Zauvek ćeš biti najlepša žena za mene!

Podeli vest

Kralj narodne pesme je pre tragedije tražio od prijatelja Bekija Bekića da napiše numeru o njegovoj ljubavi prema supruzi Gordani, ali nije stigao da je otpeva

Šaban Šaulić je pred smrt posvetio novu pesmu supruzi Gordani, saznaje Informer. Kralj narodne pesme je tražio od dobrog prijatelja Bekija Bekića da napiše numeru o njegovoj najvećoj ljubavi, s kojom je proveo 43 godine, ali nije stigao da je snimi...
"Proći će godine mnoge, lepotu odneće vreme, a ti ćeš i tada biti najlepša žena za mene" - refren je pesme koju je Šaban želeo da posveti voljenoj Goci pre saobraćajne nesreće 17. februara, u kojoj je izgubio život.

Još pati

Beki Bekić za Informer priča kako je Šaulić želeo da iznenadi suprugu.
- Svi smo znali koliko je voleo Gocu. Ona je bila jedina žena u njegovom životu koju je iskreno i do srži voleo. Ne možete ni da zamislite koliko je lepo pričao o njoj. Zato sam napisao pesmu koju je Šaban želeo da posveti njoj. Jedva je čekao da je Goca čuje. Nažalost, nije stigao da je otpeva - priča Beki drhtavim glasom. 

Bekić bi voleo da ovu pesmu na kraju dobije neki mlađi pevač kog je Šaulić voleo.
- Ne znam ko bi na pravi način izneo ove stihove, jer sam samo Šabana imao u vidu dok sam ih pisao. On je imao takvu energiju i emociju da ne znam ko bi mogao bolje da je otpeva od njega - kaže pevač i dodaje:
- Voleo bih da to bude neki mlađi kolega, možda Darko Lazić ili Dragi Domić, ali videćemo. Još ne razmišljam o tome jer patim za pokojnim prijateljem.

(FOTO) ŠABANOVA NIKAD OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA! Suze će vam same krenuti, tada su svi bili na okupu!

Ostala sama

Beki napominje da će za porodicu Šaulić zauvek biti tu, šta god da im zatreba jer, kako kaže, to duguje velikom prijatelju Šabanu.
- Bio sam kod Goce, njoj je sada najteže. Koliko je Šaban voleo nju, toliko je i ona njega. Rekao sam joj: "Moraš da budeš jaka, jer Šaban ne bi voleo da te vidi u suzama", a ona je samo klimnula glavom. Ne smem ni da pomislim kako se oseća, njih dvoje su uvek brinuli jedno o drugom i zaista su bili zajedno i u dobru i u zlu. A sada je ona ostala sama... Nadam se da će smoći snage da nastavi dalje - zaključuje pevač.

ŠABAN I MRTAV BRINE O VOLJENOJ ŽENI! Kralj narodne muzike zbrinuo svoju Gocu, dobijaće 9.600 evra mesečno

Bio je skroman, jeo je samo paštetu i hleb

Foto: Informer DN

 

Beki Bekić kaže da je Šaban Šaulić bio veoma skroman i da je često, umesto skupih ručkova, za obrok birao paštetu i hleb.
- Upoznali smo se 1984. godine i otad smo bili kao braća. Mnogo me je voleo i uvek je dolazio u kafane gde sam pevao. Bio je jednostavan čovek. Kada smo radili zajedno nastupe i svadbe po inostranstvu, gde je bilo izobilje hrane, on je voleo da kupi paštetu i hleb za sve nas. I to bismo jeli. Posle svirki voleo je da se vraća kući mojom "ladom". Ja bih mu govorio: "Nemoj, hladno je, nemam grejanje", a on bi mi ponavljao: "Nema veze, volim taj auto" - prisetio se pevač.
S. K.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17