• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M.

25.02.2019

19:14

ŠABAN I MRTAV BRINE O VOLJENOJ ŽENI! Kralj narodne muzike zbrinuo svoju Gocu, dobijaće 9.600 evra mesečno!

Showbiz

ŠABAN I MRTAV BRINE O VOLJENOJ ŽENI! Kralj narodne muzike zbrinuo svoju Gocu, dobijaće 9.600 evra mesečno!

Podeli vest

Udovica će naslediti srpsku i austrijsku penziju pokojnog folkera, koje ukupno iznose 3.000 evra mesečno * Od autorskih i izvođačkih prava i pregleda na Jutjubu dobijaće još 6.600 evra

Legendarni Šaban Šaulić i mrtav brine o svojoj voljenoj Goci! Kralj narodne muzike se potrudio da udovici ništa ne fali ni nakon njegove smrti, pa će ona mesečno dobijati čak 9.600 evra!
Kako saznaje Informer od izvora bliskog porodici Šaulić, Gordana će naslediti Šabanovu srpsku i austrijsku penziju, koje ukupno iznose oko 3.000 EVRA. Takođe, nastaviće da prima novac koji je neponovljivi folker dobijao od svojih pesama, što na godišnjem nivou izađe oko 80.000 evra, odnosno oko 6.600 evra mesečno.

- Goca će dobijati Šabanovu srpsku penziju, koja je oko 1.000 evra mesečno. Šauliću su godinama redovno plaćali poreze i doprinose i on je dobio veliku nadoknadu od države. Takođe, pošto je on i državljanin Austrije, ima i tamošnju penziju u iznosu od oko 2.000 evra. Sve to će ostati Goci. Međutim, taj novac nije jedini kojim će ona raspolagati - kaže izvor Informera blizak Šaulićima.

Foto: Informer

 

On dodaje da će ipak mnogo veća suma novca leći Gordani na račun od Šabanovih vanvremenskih hitova:
- Još za života Šale je svojoj Goci prepisao autorska i izvođačka prava na njegove pesme. Ona će godišnje za autorska prava dobijati oko 20.000 evra, dok će na konto izvođačkih zaraditi oko 10.000 evra. Ipak, od pregleda na Jutjubu će najviše profitirati. Svi Šabanovi hitovi godišnje imaju oko 250.000 miliona pregleda, to je u novcu oko 50.000 evra godišnje. Kada se to podeli na mesečni nivo uz onih 3.000 evra od penzije, Goca će dobijati još 6.600 od Šabanovih pesama - objašnjava naš sagovornik.

SNIMA SE FILM O ŠABANU ŠAULIĆU! Biće prikazani nepoznati detalji o tragičnoj smrti kralja narodne muzike!

Foto: Privatna arhiva/Informer DN

DANI SREĆE Goca i šaban su bili zajedno od njene 16.godine

Prema njegovim tvrdnjama, Gordanu u ovom momentu novac uopšte ne zanima, već danima samo plače za svojim mužem:
- Iskreno da vam kažem, ona sada ni ne misli o tim parama. U ovom momentu joj je najmanje do novca. Sve bogatstvo, stanove, kuće, ušteđevinu dala bi da samo još jednom može da vidi svog muža. Ona se udala za Šabana kada je imala 16 godina, proveli su u braku 43 godine. Zajedno su rasli, stasavali, sazrevali, starili.... Bila je ubeđena da će zajedno trošiti novac koji su stekli, da će ostariti zajedno... - sa tugom u glasu kaže naš sagovornik.


NEKA GORDANA KAŽE ZAŠTO JE ŠABAN IŠAO PREKO DISELDORFA! Progovorio Šaulićev menadžer kog su optužili za pevačevu tragediju!

 

Sama u kući od 250 kvadrata


Goca Šaulić će sama živeti u kući od 250 kvadrata, koja je nalazi u elitnom beogradskom naselju Dedinje. Ona želi da ostane u ovoj vili jer je svaki kutak podseća na njenog voljenog muža.
Sin Mihajlo će otpočeti život sa budućom suprugom Danijelom Mandić, dok ćerke Ilda i Sanela već žive sa svojim muževima Bojanom Vukčevićem i Batom Mirkovićem.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Filip

pre 5 godina

Alo, jeste li normalni majku mu??? Čovek umre, tacnije pogine, vas zanima koliko ko ima para, kako vas bre nije sramota??

alex

pre 5 godina

ok ali zasto avion vlade a ovamo za bolesnu decu zicka se po internetu?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17