• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

17.05.2019

17:15

(FOTO) GAGI ĐOGANI OGORČEN: Anabela me isključila iz projekta vezanog za Lunu posle "Zadruge"!

Estrada

(FOTO) GAGI ĐOGANI OGORČEN: Anabela me isključila iz projekta vezanog za Lunu posle "Zadruge"!

Podeli vest

Roditelji aktuelne učesnice "Zadruge 2" Lune Đogani, Anabela Atijas i Gagi Đogani, više nisu u tako sjajnim odnosima kao što su bili

Naime, od kada je Anabela u emisiji "Magazin In" otkrila da ju je Gagi varao sa njenim drugaricama, počinje rat između ovo dvoje bivših supružnika.

- Zamislite, rekla mi je da sam isključen iz projekta koji se planira za Lunu posle "Zadruge". Dogovor je bio da pomognem oko pesama, jer ipak sam ja dugo na estradi, ali odjednom ja više nisam deo toga, nego samo Anabela odlučuje o Luninoj karijeri - rekao je Gagi.

Foto: Informer

On je ispričao i da je Anabela zatvorila butik garderobe koju je Luna kreirala odmah pošto je Đoganijeva ušla u "Zadrugu 2".

- Zašto je to uradila, ne znam. Pritom je Anabela insistirala na butiku, a sada je sve uništila. Ne znam, možda će opet da pokrene marku "Luna Đo", jer se bliži kraj "Zadruge", a Luna nema pojma da butik ne postoji - naveo je ogorčeni denser.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ema

pre 4 godine

E pa muka mi je više od ovih Đogaja čuj Luna modni kreator ona da se bavi pevanjem pa nisu vam više devedesete

Mica opajdara

pre 4 godine

Sve sami projektanti, tj. sve moj do moga. A iz koje basne su pa oni? Tu basnu još nisam pročitals

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17