• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.G.

04.07.2019

20:53

(VIDEO) SLOBINA DEVOJKA U NJEGOVOM NOVOM SPOTU: Pevač otkriva sve tajne u nedeljnoj premijeri!

Estrada

(VIDEO) SLOBINA DEVOJKA U NJEGOVOM NOVOM SPOTU: Pevač otkriva sve tajne u nedeljnoj premijeri!

Podeli vest

Sloba Radanović objavio je tizer za novu pesmu, koja će se pojaviti u nedelju, a slučajno ili ne, fanovima je odmah pažnju privukla silueta devojke koja se u njemu pojavljuje

Da zanimljivost bude veća, numera nosi naziv "Tajne". Pošto se proteklih dana spekulisalo da Radanović ima novu ljubav, i da je u pitanju izvesna Ljubica iz Novog Sada, koja se bavi modelingom, upitali smo ga da li je ona u spotu.

- Niti mi je ona devojka, niti je spotu. Ljubicu poznajem, ali sem drugarskog odnosa među nama ništa drugo ne postoji- rekao je kratko pevač.

Pošto se premijera pesme očekuje u nedelju, u 15h ostaje da vidimo koja se lepotica našla u spotu i da li je u pitanju nova devojka, ili samo profi manekenka.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kockica

pre 4 godine

Bravo Slobo... odlicna najava,bit ce ovo hit

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija