• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

22.07.2019

22:15

NATO, DŽABA TI SEKS BEZ MOZGA! Isidora Bjelica žestoko isprozivala pevačicu

Estrada

NATO, DŽABA TI SEKS BEZ MOZGA! Isidora Bjelica žestoko isprozivala pevačicu

Podeli vest

Isidora Bjelica burno reagovala na izjavu Nataše Bekvalac da je "seks bolji od knjige" i poručila joj da glupe osobe ne mogu biti dobre u krevetu

Isidora Bjelica je poručila Nataši Bekvalac da joj je džabe seks ako nema mozga! Književnica je oplela po pevačici kada je čula njenu izjavu da joj je "seks bitniji od čitanja knjiga".

Glava boli danima

- Kada bi mi neko ponudio da biram da li bih na moru imala seks ili čitala knjigu, izabrala bih ovo prvo. Seks je efektniji, kraće traje i ne zamara mozak - rekla je Bekvalčeva u emisiji "Amidži šou".

Bjelici se nije svidelo njeno razmišljanje, pa je odlučila da pevačici putem društvenih mreža objasni neke stvari.

Top 5 izjava Nataše Bekvalac

Najveći hit na Instagramu trenutno je citiranje najinteresantnijih izjava Nataše Bekvalac. Mi smo izdvojili pet rečenica koje ljudi najviše citiraju:
1. Privatno kada me vidite, često delujem kao socijalni slučaj
2. Lako je biti pošten kada te niko neće
3. S obzirom na to koliko je mene njih pitalo da se udam, malo sam se i udavala
4. Zbog da jedeš go*na
5. Nisam se opustila, nego me boli ku*ac

- Da se razumemo, mnogo volim Natu, jer je iskrena i hrabra. Ovo nije polemika sa njenim stavom, već samo drugi ugao - jer svako ima pravo na svoj stav... Ali moram malo da stanem u odbranu knjige - započela je Isidora, pa nastavila:
- Pod broj jedan šta znači "seks je efektniji" izuzmemo li činjenicu da se ne može zatrudneti od knjige? Efikasnost je relativna zavisno od knjige i recepcije iste sa jedne strane, kao i recepcije aktera i samog čina seksa sa druge strane. Što nas vodi broju dva, to jest činjenici da je sve u glavi, pa je zapravo bez angažmana mozga nemoguće imati dobar seks i doživeti orgazam.
Ona se osvrnula i na Natašin komentar da joj je "seks bolji od knjige, jer kraće traje".
- Kad smo već kod "zamaranja" mozga, postoje knjige koje nam upravo pomažu da zaboravimo brige i muke koje nam jezivo zamaraju mozak, dok od lošeg seksa, a desi se svakom, glava zna da boli danima - napisala je Bjelica na Instagramu.

Što duže da traje

Isidora je na zaključila da je besmisleno birati između vođenja ljubavi i čitanja, jer i jedno i drugo čoveku pričinjava zadovoljstvo.
- Na kraju, apropo dužine - ovu primedbu zaista ne razumem - valjda je ideja da je što duže, to jest da zadovoljstvo duže traje? Hoću da kažem i čitanje može biti ogromno uzbuđenje i čist seks i sasvim je u redu da se na moru konzumira i jedno i drugo. Jerbo nit se sve vreme može čitati, niti seksati. Zato čemu ili - ili kad se penis i knjiga međusobno ne isključuju. Znači odgovor je - antinomija - poentirala je književnica.
Pozvali smo Natašu i upitali je kako ona gleda na Isidorin komentar, ali pevačica nije želela da se nadovezuje na ovu temu.

(FOTO) ŠOKIRALA! SPREMNA ZA LETNJU AVANTURU! Nataša Bekvalac: Radije biram seks nego knjigu!

I Radi i odmara se u Crnoj Gori

Nataša Bekvalac je pre nekoliko dana otputovala u Crnu Goru, gde ima zakazane nastupe skoro svake večeri. Pevačica je spojila lepo i korisno, pa tako tokom dana uživa u kupanju i sunčanju sa sestrom Tanjom Mrkić i prijateljicom Katarinom Šarović, a uveče radi.


 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroslav moric

pre 4 godine

JAVNO A NE TAJNO:adem ljajic daje kilo zlata da spava sa doticnom.garant dao bi dva da ne vidi tkz. srbsku spasiteljicu sa sesirom bez odjece na slici.

SS

pre 4 godine

Od budala se ne može ništa odbraniti,a ni od nje knjige,jer verujem da je možda samo pročitala obaveznu lektiru u školi,ako je uopšte i išla.

Major

pre 4 godine

Nema Isidora pojma o seksu. Ne .ebe se u nacitanost, nego u nesto sasvim drugo, cemu previse pameti objektivno skodi i kod zena kao i kod muskaraca! Batali Nato knjige. Sto reko Crnjanski: "O ne voli, ne voli nista, ni knjige ni pozorista ko uceni"... !

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17