• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.12.2018

17:05

(FOTO) VODITELJ IZGUBIO GLAS ZBOG DAJANE PAUNOVIĆ! Javno se žalio u „Kontraviziji“!

Kultura

(FOTO) VODITELJ IZGUBIO GLAS ZBOG DAJANE PAUNOVIĆ! Javno se žalio u „Kontraviziji“!

Podeli vest

Dvojac koji građane Srbije uvek oraspoloži u najranijim jutarnjim časovima svojom emisijom „Svitanje“, Dajana Paunović i Nemanja Velikić, gosti su „Kontravizije“ Lava Grigorija Pajkića u nedelju od 19.15 časova

U svojoj najavi, Lav je istakao da Dajanu i Nemanju viđa samo u juranjim terminima, a lepa voditeljka je istkla da je sada možda vreme za neki udarni sat na Televiziji Pink:

- Možda bi mogli neki prajm-tajm sada da potražimo? – pitala je Dajana svog kolegu s kojim već  odinu i po dana vodi jutarnju emisiju.

- Ja sam se već odvikao, s obzirom na to da sam vodio vesti u večernjim terminima, pa mi ovaj malo i odgovara. Ali od kada sam dobio lepšu i jaču polovinu, ja se budim rano ujutru i oran dođem na posao... Glas sam izgubio dragi moj Lave, ali ne žalim se – kazao je Nemanja i nasmejao sve, a Dajana se nadovezala:

Foto: promo RTV Pink

 

- Ne zovu ga džabe, prvo grlo Pinka- otkrila je atraktivna voditeljka i nasmejala sve u studiju.

- Molim vas, neka bude prvi glas Pinka, da ne bude zabune – dodao je Nemanja, što je Lava nasmejalo pa mu je poručio da je ova prozivka dušu dala za društvenu mrežu tviter.

Kako je Nemanja vratio Dajani, kao i da li je Paunovićeva imala neko negativno iskustvo od kada vodi „Svitanje“, saznajte u nedelju na Televiziji Pink u terminu od 19. 15 časova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija