• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.06.2015

10:19

NA PRAVOM MESTU U PRAVO VREME Počinje prodaja ulaznica za 8. Cinema City festival

Kultura

NA PRAVOM MESTU U PRAVO VREME Počinje prodaja ulaznica za 8. Cinema City festival

Podeli vest

Prodaja ulaznica za 8. Cinema City festival koji se održava od 29. juna do 5. jula pod sloganom "Na pravom mestu u pravo vreme" počinje od petka 5. juna

Festival će biti održan na potpuno novoj lokaciji - u kreativnoj četvrti koju čine Kineska četvrt i Limanski park.

Kupovinom jedne jedinstvene ulaznice i njenom zamenom za Cinema City narukvicu posetilac ulazi u festivalsku zonu i bira sadržaje u kojima želi da uživa. 


U prodaji su tri tipa ulaznica: Cinema City dnevna ulaznica po ceni od 250 dinara, Cinema City paket - sedmodnevna ulaznica po ceni od 950 dinara, Cinema City Super - sedmodnevna ulaznica po ceni od 1.450 dinara, kojom se rezerviše posebno mesto za svaku od projekcija. 

Sve ulaznice podrazumevaju dostupnost svih festivalskih sadržaja, a mogu se nabaviti u pretprodaji od 5. juna na svim prodajnim mestima Gigstix-a.

Tokom festivala ulaznice će moći da se nabave i na samoj lokaciji. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija