• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.03.2017

18:40

(VIDEO) NAPADNUT VOJIN ĆETKOVIĆ: Na glumca nasrnuli zbog anti-srpske serije koju je snimio u Crnoj Gori!

Kultura

(VIDEO) NAPADNUT VOJIN ĆETKOVIĆ: Na glumca nasrnuli zbog anti-srpske serije koju je snimio u Crnoj Gori!

Podeli vest

U Beogradu je napadnut glumac Vojin Ćetković. Naime u ranim poslepodnevnim časovima kod novobeogradske Kombank Arene na poznatog gumca verbalno je nasrnuo nepoznati muškarac

Razlog napada je uloga koju Vojin Ćetković igra u novoj seriji crnogorske televizije „Božićni ustanak“. Pogrdnim rečima i psovkama čovek je zasuo poznatog glumca nazivajući ga slugom Milovog mafijaškog režima. Od fizičkog nasrtaja glumca je spaslo brzo udaljavanje sa mesta na kome se incident dogodio.

printscreen

Inače pomenuta serija, koju je izdašno finansirao režim Mila Đukanovića,u maniru propagandnog pamfleta na najbezočniji način iskrivljuje istorijske činjenice,a srpski narod i vlasti Kraljevine Jugoslavije predstavlja kao okupatore Crne Gore.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sargarepac

pre 7 godina

...i tako se od dobrog glumca stvara placeni izdajica Srbskog naroda...\n

zozon

pre 7 godina

колико видех овде их има више,јадни смо ми срби лако се продамо за шаку сребрњака. ништа не научисмо од наше вере и из своје сопствене историје. па нам после увек неко други крив! сами смо себи најгори и док се то не промени нема нама спаса ни од Бога а камо ли од људи.

Car

pre 7 godina

Sloboda i Vojin ,ima ih sugde i na svakom mestu, a to postaje bljutavo.

Srpkinja

pre 7 godina

Meni je ovde vece razocaranje Natasa Ninkovic. Steta, bas sam je cenila. A ovaj Cetkovic, pa tacno ima facu prodane duse. E Srbi moji iz Crne Gore, pradjedovi nam se u grobu okrecu kao propeleri...

Mare

pre 7 godina

Sto je najtuznije Cetkovic je poreklom iz srpskog plemena Bjelopavlici iz CG. Ja sam poreklom iz tog plemena cak zivimo u istom bloku na NBGD-u i ne mogu ocima da ga vidim vise. Odvratni mi je

SRBIJA

pre 7 godina

Crnogorci su Veliki Srbi dok vladaju i rukovode Srbojom,kad to prestane odlaze u Crnu Goru i postaju pobosni Crnogorci koji pljuju po Srbiji.

Car

pre 7 godina

Kao i svaka fukara, kada je gusto" brzim korakom napustio je mesto"Inace o njemu kao o glumcu nista posebno a sada posle ovoga i kao o ceveku,,jedna velika nula.

Rade

pre 7 godina

Glumci zbog love snimaju sve i svasta pa cak i protiv svoje drzave, pa pogledajte Miru Karanovic ona zbog love i mrznje prema Srbiji, snima protiv Srbije sta stigne ona bas pljuje po svojoj drzavi i narodu a ubedjena je da je Bosnjaci i Hrvati vole, i da cene to sto radi a ustvari preziru je kao i ostale Srbe, a V. Cetkovic je to uradio iskljucivo zbog love jel posla za glumce je sve manje a treba izdrzavati porodicu. Gospodo kupujte manje Turske serije snimajte domace i bice posla za sve.

zoran vukasinovic

pre 7 godina

istina boli a da citiram oca nacije pok. akademika i preds. drzave 1000 putaponovi lay i postaje istina.

sasapg

pre 7 godina

nače pomenuta serija, koju je izdašno finansirao režim Mila Đukanovića,u maniru propagandnog pamfleta na najbezočniji način iskrivljuje istorijske činjenice,a srpski narod i vlasti Kraljevine Jugoslavije predstavlja kao okupatore Crne Gore. A kako je bilo drugari, srpska vojska oslobodila CG i uradila je sta? 1. Otisla svojoj kuci nakon oslobodjenja. 2. Zbacila Kralja Nikolu, organizovala "podgoricku skupstinu" i okupirala CG....

Dragan R

pre 7 godina

A šta je tu čudno? Uz časne izuzetke, glumci i pevači su uvek bili i biće najgore ,,moralne prostitutke,,. Jedina svetinja za njih su pare i slava, a to što pljuju po svom narodu, državi, istoriji i precima se pravda umetničkom slobodom.

Uciteljica Zorka

pre 7 godina

@sargarepac jesi li ti Sargarepac ili SargareBac? Iz komentara se vidi da ne znas ni sopstveni jezik.\n

ming

pre 7 godina

PAMETAN I ISKUSAN GLUMAC PAZLJIVO PROCITA SCENARIO , PROUCI TEMATIKU PA TEK ONDA DONOSI ODLUKU O UCESCU NA SNIMANJU FILMA . NAZALOST , NOVAC , VELIKI HONORARI CESTO PUTA ZAMAGLJUJU SVEST ILI TO U OVOM SLUCAJU NIJE TAKO -VREME CE POKAZATI . U SVAKOM SLUCAJU VELIKO HVALA "BRACI "CRNOGORCIMA STO NAM INTEZIVNO SVOJIM POSTUPCIMA OTVARAJU OCI . KAKO JE KRENULO , SIPTARI I HRVATI CE NAM BITI JEDINI STVARNI I OTVORENI , KAD TO MOGU , PRIJATELJI . MORA DA SE SVI PETROVICI PREVRCU U GROBU

Pera Ložač

pre 7 godina

Ko neceni sebe, neće ga ni drugi ceniti. Svi su crnogorci kad dođu u Srbiju srbi, a kad odu dole veliki crnogorci. Kad se budemo u Srbiji odnosili prema drugima kako se oni odnose prema srbima u svojim zemljama i kad naše "fukare" budemo zvali "fukarama" biće nam bolje.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17