• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.05.2015

13:13

SPEKTAKL Hor Viva Vox sutra u Areni!

Kultura

SPEKTAKL Hor Viva Vox sutra u Areni!

Podeli vest

Hor Viva Vox proslaviće sutra svoj 10. rođendan koncertom u Kombank Areni

Za sutrašnji nastup, za koji jedva da je ostalo karata za sedeća mesta, hor najavljuje a cappella spektakl za oči i uši. Publika će imati priliku da vidi izuzetno zahtevnu produkciju koja se sastoji od jedinstvene kombinacije pevanja, videa i svetlosnih efekata.

Bina izdeljena na 10 nivoa, površine 600 metara kvadratnih, posebno je projektovana prema potrebama Viva Vox-a, a specijalno za ovu priliku iznajmljeno je najveće projekciono platno u regionu kao i projektor od 50.000 ansi lumena.


Video sektor vodi firma Zoom Media, a za video forme koje će oduševiti posetioce zaslužan je kreativni direktor Igor Oršolić. 

Prvi put u Kombank Areni, publika će uživati u spektakularnom light show-u u produkciji Studija Berar, sa vise od 200 glava rasvete koje su do sada viđene samo na internacionalnim događajima kao što je dodela MTV nagrada. 

Za zvuk se brine firma Audio Konstruktor, a obezbeđeno je ozvučenje Martin- Glastonbury Edition uz kompleksnu audio postavku sa preko 30 monitora i 70 mikrofona. 

Retko ko bi se upustio u ovakvo veliku produkciju, ali hor Viva Vox je za 10 godina svog postojanja već stekao iskustvo na značajnim i velikim scenama kao što su Generalna skupština UN u Njujorku, Velika hala naroda u Pekingu, glavna bina EXIT-a, Beerfest... 

U pripremama za Arenu ne mogu da ih zaustave čak ni teže fizičke povrede. Tako će solistkinja hora Nevena Pavlović zbog povrede noge na koncert izaći sa longetom i imaće, kako u šali kaže, jedinstven aksesoar.

Ona je pažnju na sebe skrenula u obradi pesama grupe The Prodigy, a iz Viva Vox-a su najavili da će odigrati posebnu ulogu u velikoj završnici koncerta. 

Karte za koncert, čiji je izvršni producent Marsh Creative Production, mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17