• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

19.07.2015

11:46

BRAZILKE ŽARILE I PALILE Čola zatvorio Vrnjački karneval!

Kultura

BRAZILKE ŽARILE I PALILE Čola zatvorio Vrnjački karneval!

Podeli vest

Velikom međunarodnom karnevalskom povorkom na Promenadi i veličanstvenim koncertom Zdravka Čolića na Stadionu Kocka u vrnjačkoj Banji sinoć priveden je kraju Jedanaestii Vrnjačkli karneval

Ova tradicionalna turistička manifestacija, koja se posle Egzita i Guče smatra  jednom od najvećih u Srbiji, okupila je preko 200 hiljada posetilaca koji su  od 12. jula do danas uživali u brojnim koncertima, plesovima i raznim  drugim zabavnim dešavanjiima, u kojima su, medju preko 1.200 učesnika  pogled posetilaca najviše plenile, svakako, Brazilke.

 

Public

Sinoćni koncert Zdravka Čolića na Kocki okupio je više desetina hiljada  gostiju, a popularni Čola ih je sat i po vremena oduševljavao  svojim starim i  novim hitovima , a Banjom je, čini se, najviše odjekivalo ,, Sinoć nisi bila  tu". Pre Vrnjačke Banje Čola je imao koncert za dan državnosti Crne  Gore , 12. jula u Podgorici,  a naredni biće 25. jula u Opatiji, pa 1. avgusta u  Ohridu, 12. septembra u Linzu i 16. oktobra u Splitu.   

Public

   Vrnjački karneval, inače, završava se danas u kasnim večernjim  satima (  nedelja veče, 19.jul) Festivalom tradicionalne narodne muzike i koncertom Osvajači.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija