• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.02.2016

13:11

ŠUMSKI FESTIVAL! Ljubitelji prirode ovo je prava stvar za vas: muzika, livada i fantastična atmosfera!

Kultura

ŠUMSKI FESTIVAL! Ljubitelji prirode ovo je prava stvar za vas: muzika, livada i fantastična atmosfera!

Podeli vest

Digital Nexus Forest Fest 2016 i ove godine organizuje događaj koji će iznova okupiti ljubitelje prirode, i to 18. i 19. juna u selu Paštrić, na samo tri kilometra od Mionice i 83 od Beograda

Organizatori ovog festivala tvrde da je mesto pristupačno i čarobno lepo.

- Prostor je uvučen u kotlinu sa prelepom šumom i livadom koja je kao stvorena za ovakva dešavanja. U produzetku se nalazi "Kumova česma" iz koje izvire voda koja je simbor prijateljstva (o toj priči ćete više čuti ukoliko se odlučite na ovo putovanje) . Na kilometar od mesta dešavanja nalazi se i muzej kamena, kao i manasti Sveta Petra i Sveta Pavla, reka Ribnica i Ribnička pecina - poručuju organizatori.

Jedini uslov za posetioce je da čuvaju prirodu i da je kada krenu put svojih svakodnevnih obaveza ostave čistu i netaknutu kakvu su je zatekli.

Uz predivnu prirodu, organizatori su se postarali i da omoguće odgovarajuću muziku, a lista izvođača je više nego zadovoljavajuća, Middle mode, Octohertz, Tropical Bleyage, Side Winder i drugi. Ono što je veoma važno na ovakvim festivalima su i dekoracije, a za njih će se ove godine pobrinuti Zen.IT Creative Society.

Mnogim posetiocima će se dopasti i prodajni prostor gde će umetnici prodavati ručno pravljeni nakit, maske, slikati na licu mesta i još mnogo toga, a posetioci su dobrodošli da učestvuju u radionicama.

Ukoliko niste znali gde ćete biti 18-19 juna, mislimo da sad znate. Predivan ambijent, odlična muzika, divni ljudi, mislimo da je ovo pravi događaj za vas i da bi bila velika šteta da ga propustite.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17