• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2019

13:45

(VIDEO) GOSTOVANJA Zvezdarinih predstava u oktobru

Kultura

(VIDEO) GOSTOVANJA Zvezdarinih predstava u oktobru

Podeli vest

Nova sezona Zvezdara teatra počinje 8.oktobra, na dan kada pozorište obeležava 35 godina postojanja!

Na sceni Zvezdara teatra ponovo će se, posle letnje pauze, igrati omiljene predstave poput „Hipnoze jedne ljubavi“, „Klaustrofobične komedije“, „Feliksa“ i mnogih drugih. Ali, predstave ovog pozorišta gostovaće i na brojnim drugim scenama tokom oktobra.

Predstava „Ljubav u Savamali“ po tekstu Ivana Lalića u režiji Darijana Mihajlovića gostovaće 5. oktobra u Mladenovcu u Centru za kulturu i turizam. Glumačku ekipu ove predstave čine Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Mina Sovtić, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović.

„Klaustrofobična komedija“ po tekstu Dušana Kovačevića u režiji Darka Bajića gostuje u novosadskom „Pozorištu mladih“ 10. oktobra. „Klaustrofobična komedija“ je predstava sa dugom tradicijom u Zvezdara teatru, prva predstava koju je za ovo pozorište pisao i režirao Dušan Kovačević 1987. godine. Obnovljena je 2015. godine u režiji Darka Bajića.

Foto: Promo Zvezdara teatar

Ekipa predstave „Korešpodencija“ sprema se za put u inostranstvo. Predstava će gostovati u Torontu 19. i 20. oktobra u Isabel Bader teatru sa kojim Zvezdara teatar već duži period ima dobru saradnju. Publici u Torontu predstaviće se glumci Branislav Lečić, Slavko Štimac, Anica Dobra, Joakim Tasić, Jelena Stupljanin i Branko Vidaković.

Najnovija predstava Zvezdara teatra „Feliks“ koja je nastala po istoimenom romanu Vladimira Kecmanovića u dramatizaciji Koste Peševskog i Darka Bajića koji je i reditelj predstave gostuje 22.oktobra u Kulturnom centru Pančeva.

Poslenje gostovanje najavljeno je za 24. oktobar, kada će predstava „Osama-Kasaba u Njujorku“ biti odigrana na sceni Narodnog pozorišta Timočke krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17