• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2020

13:31

MALOG DAVIDA iz serije ''Policajac sa petlovog brda'' ne biste PREPOZNALI - Jedino su OČI OSTALE ISTE! Evo čime se BAVI!

Kultura

MALOG DAVIDA iz serije ''Policajac sa petlovog brda'' ne biste PREPOZNALI - Jedino su OČI OSTALE ISTE! Evo čime se BAVI!

Podeli vest

Ko bi rekao!

Mnoge generacije odrastale su uz seriju "Policajac sa Petlovog brda", a svi se sećaju simpatičnog dečaka Davida, kojeg je tumačio Marko Stojiljković.

Foto: Printscreen You Tube

Čuveni Boško, kojeg je tumačio legendarni Ljubiša Samardžić, je u seriji policajac i samohrani otac koji iza sebe ima četiri propala braka. U dobrim odnosima je sa bivšim suprugama, ali one mu stalno pridikuju oko vaspitanja dece. Pomalo mu je teško da izbalansira život između porodičnog čoveka i policajca koji goni kriminalce, ali nekako mu polazi za rukom.

SEĆATE SE GLUMICE IZ "POLICAJCA SA PETLOVOG BRDA"? Maja Sabljić danas IZGLEDA OVAKO, a bavi se OVIM POSLOM!

Boškove supruge igrale su velikanke srpskog glumišta Milena Dravić, Svetlana Ceca Bojković, Neda Arnerić i Maja Sabljić.

Foto: Printscreen You Tube

Simpatičnog Davida gledaoci su obožavali što zbog simpatičnog izgleda, tako i zbog sarkastičnih odgovora, a tada malom Marku svi su predviđali veliku glumačku karijeru.Kinematografija je ovom momku ostala velika strast, ali danas je njegova karijera otišla drugim tokom.

SRUŠENA KUĆA IZ SERIJE ''POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA''! Evo kakva vila je iznikla na tom mestu (FOTO)

David je kritičar holivudskih i domaćih ostvarenja, te su godinama njegovi tekstovi o najpopularnijim filmovima izlazili u brojnim magazinima, kao i portalima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija