• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2020

14:06

Ovo je DUGO KRILA! Titu su se svi DIVILI, a Seka Sablić je imala NEPRIJATNO ISKUSTVO - KONAČNO PROGOVORILA!

Kultura

Ovo je DUGO KRILA! Titu su se svi DIVILI, a Seka Sablić je imala NEPRIJATNO ISKUSTVO - KONAČNO PROGOVORILA!

Podeli vest

Nikad je nije impresionirao!

Seka Sablić je jedna je od retkih umetnica bivše Jugoslavije koja je imala priliku da upozna bivšeg predsednika SFRJ Josipa Broza Tita. Iako većina onih koji su imali tu čast priča o njemu u superlativu, ona nije imala prijatno iskustvo kada je stala pred njega da izvede svoju tačku.

SVI SRBI SE PLAŠE OVE KLETVE! Stara je vekovima, izgovaraju je samo oni koji nekome žele veliko zlo!

Foto: tv pink printscreen

- Bila sam još student, bilo je to početkom šezdesetih. Bili su u nekoj sobi i mi smo onda jedan po jedan dolazili sa svojim tačkama, valjda na metar ispred Tita i Jovanke. Ja sam recitovala, odnosno to je bilo ‚‚trtljanje", neki su pevali... On me nikad nije impresionirao, nije me bilo strah niti sam imala tremu jer nije ni moja porodica bila na njegovoj liniji - ispričala je Seka i dodala:

Čuvenu MILIJANU iz ''Đekne'' smo svi OBOŽAVALI, a danas je NIKO NE BI PREPOZNAO - Nije uspela da održi tadašnju SLAVU!

Foto: tanjug/Ž Vučić

- Ali nikad neću zaboraviti kako je pušio cigaru i dobacivao mi usred moje tačke, valjda je mislio da tako učestvuje. Bilo mi je to strašno, kasnije mi se to događalo po provincijskim pozorištima. Nije me to toliko čudilo, ali da jedan Tito s onim svojim držanjem tako dobacuje - rekla je ona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija