• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2021

14:12

PRINC VILIJAM POBESNEO NA MEGAN I HARIJA ZBOG OVOGA! Klupko se odmotava, a evo o čemu se RADI

Kultura

PRINC VILIJAM POBESNEO NA MEGAN I HARIJA ZBOG OVOGA! Klupko se odmotava, a evo o čemu se RADI

Podeli vest

Tvrdnje Megan Markl kako ju je jetrva Kejt Midlton rasplakala na dan venčanja razbesnela je princa Vilijama, jer je navodno naslednik britanske krune najosetljiviji na svoju suprugu i veoma je zaštitnički nastrojen prema njoj

Naime, kraljevska porodica tvrdi da se desilo suprotno - da je Megan rasplakala Kejt na dan svog venčanja sa princem Harijem.

 - To što je Megan ružno govorila o Kejt, za princa Vilijama je kao da je napala njega lično. Vilijam je veoma zaštitnički nastrojen kada je Kejt u pitanju i ume jako da se naljuti ako mu neko dira nju -  kaže kraljevski biograf Peni Džunior za People.

Foto: Reuters

Vilijam i Kejt u nezavidnom položaju

 - Megan i Hari znaju da Kejt nema ovlašćenje da javno odgovori na ove tvrdnje i zato su to i rekli -  tvrdi kraljevski ekspert Kejti Nikol dodajući da Kejt veoma pazi na svoj odnos sa drugim ljudima.

Nikol kaže i da je ovako nešto za vojvotkinju od Kembridža potpuno nesvojstveno i da je Kejt veoma povređena tvrdnjama svog devera i jetrve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miloš

pre 3 godine

Šta drugo očekivati od nemaca, osim rasizma. Karakter članova ove nemačke porodice, koji se godinama prave englezi, se nije menjao kroz istoriju. Kada otkriju svoje pravo lice, narod će ih sam skinuti sa vlasti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija