• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2021

11:17

Šarmantni Rajan Rejnolds u najboljem gejmerskom FILMU ikada od danas u bioksopima /VIDEO/

Promo

Kultura

Šarmantni Rajan Rejnolds u najboljem gejmerskom FILMU ikada od danas u bioksopima /VIDEO/

Podeli vest

Svoj bioskopski život od danas započinje najnoviji film reditelja Šona Levija „GLAVNI HEROJ“ sa Rajanom Rejnoldsom u glavnoj ulozi neveštog bankara Gaja, pored koga život prolazi sve dok ne preuzme stvari u svoje ruke i odluči da spasi svet kao heroj - dobročinitelj

U središtu radnje je bankar koji vodi naizgled dosadan život, dok se pored njega dešavaju nestvarne  i nerealne stvari, on otkriva da je sporedni lik u brutalnoj video igrici nazvanoj Slobodan grad. Kada je Gajeva banka opljačkana sedamnaesti put u danu, on počinje da shvata da stvari ne idu kako treba.

Gaj do trenutka kada shvati da je sporedni akter u video igrici predstavlja čoveka od navike, ima svoje dnevne obaveze i nikada nije učinio ništa neobično. Uvek je ozaren, nasmejan i pomalo naivan. Rejnolds za svog lika kaže:

„On je neverovatno optimističan, ima svoju dnevnu rutinu od koje ne odstupa, ali sve dok ne naiđe na nju - ženu koja mu pomaže da odraste i sazri. Mislim da s tim ljudi mogu da se povežu“.

Atmosferi ludila i uvrnute zabave u filmu doprineće pored Rejnoldsa i Džodi Komer najpoznatija po ulozi otkačene, ali ujedno i šarmantne serijske ubice Oksane Astankove u seriji „Ubiti Iv“ (Killing Eve), kao i Džo Kiri (Joe Keery) koji je sarađivao sa rediteljem filma Šonom Levijem na seriji „Čudnije stvari“ (Stranger Things). Taika Vatiti, reditelj filma Džodžo Rebit (Jojo Rabbit) će u svoju ulogu uneti dozu šašavosti koja mu je svojstvena.

Reditelj Šon Levi (Čudnije stvari ) o ulozi Rajana Rejnoldsa ima samo reči hvale: „Glavni heroj je priča o čoveku koji nikada nije   živeo u ovom lažnom svetu, nego je sačuvao dobrotu i nevinost deteta. Iz toga proističe njegov humor koji svi toliko volimo, s druge strane imamo protagonistu čije uspehe doživljavamo kao lične baš zato što su iskreni“.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17