• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.03.2022

08:54

OVE SVETSKE ZVEZDE ĆE NASTUPATI NA OVOGODIŠNJEM EXIT FESTIVALU! Jedna će vas posebno iznenaditi!

Kultura

OVE SVETSKE ZVEZDE ĆE NASTUPATI NA OVOGODIŠNJEM EXIT FESTIVALU! Jedna će vas posebno iznenaditi!

Podeli vest

Australijska reperka Iggy Azalea, jedna od najvećih hip hop zvezda današnjice, sa preko 10 milijardi strimova i čak 70 miliona prodatih albuma, stiže na ovogodišnjem Exitu. Na listi se, pored nje, nalaze još dva imena smeštena u Top 10 godišnje liste slavnog DJ - Mag i producent Afrojack i najveći brazilski superstar Alok, kao i nemački hitmejker ATB

Jedna od najvećih hip hop zvezda današnjice Iggy Azalea, u deceniji koja je za nama se probila kao jedno od najvažnijih imena globalnog najpopularnijeg muzičkog pravca. Multitalenotvanu muzičarku na društvenim mrežama prati više od 35 miliona ljudi, tu su i najveća muzička imena poput Britney Spears, Jennifer Lopez i Ariana Grande, sa kojime je, između ostalog, i sarađivala.

Njeni singlovi "Fancy" i "Problems" su u junu 2014. godine došli do prva dva mesta Billboardovih Hot 100, samim tim je izjednačila rekord koji su držali Beatlesi. Iggy je na to imala komentar: "Radije bih bila Rolling Stones", i pokrenula lavinu nakon koje je, upravo s megahitom "Fancy", postala ženska hip hop izvođačica s najdužim broj jedan singlom u istoriji, prestigavši dotadašnju liderku Lil’ Kim.

Foto: Reuters

Njen velili talenat mogao se naslutiti singlovima "Pu$$y" i "My World2, a u narednim godinama su se nizala višestruka muzička priznanja, među kojima su American, Billboard i MTV muzičke nagrade, kao i People’s Choice i Teen Choice nagrade, uz četiri Grammy nominacije.

Afrojack

Na EXIT se vraća i Afrojack, uticajni holandski DJ, EDM producent i tekstopisac. Iza sebe ima Grammy nagradu, a proboj na internacionalnu scenu napravio multiplatinastim hitom "Take Over Control" sa Evom Simons. Već godinama unazad je jedan od najplaćenijih DJ na svetu a radio je muziku i remiksovao hitove za Beyoncé, U2, Pitbull, will.i.am, Sia, Martin Garrix…

Alok

Jedna od najistaknutijih ličnosti na svetskoj elektronskoj muzičkoj sceni je neprikosnoveni brazilski superstar Alok, a svoj stil opisuje kao "Brazilian bass" i "dance pop". Tokom protekle dve godine nastali su hitovi "Don't Cry For Me" sa Jasonom Derulom, "In My Mind" sa Johnom Legendom i "Don't Say Goodbye" sa Tove Lo i Ilkay Sencan, dok je jedna od njegovih najlepših pesama "Hear Me Now".

On je jedini Brazilac čije se ime našlo na listi „Billboard Dance 100“, dok ga je magazin Forbes ocenio kao jednog od najuticajnijih mladih umetnika u Brazilu. Nastupao je premijerno na karnevalu u Sao Paulu 2020. godine, i to pred milion ljudi!

Foto: Exit

André Tanneberger

André Tanneberger poznatiji kao ATB je nemački muzičar, DJ i producent trance i progressive house žanrova, koji iza sebe ima više od 20 godine izuzetno uspešne karijere. Njegova debitantska pesma iz 1998. godine, a danas platinasti klasik „9PM (Till I Come)“ obeležila je jednu eru, postala singl broj jedan u Ujedinjenom Kraljevstvu, i dostigla top liste u Australiji, Danskoj, Grčkoj, Italiji i Norveškoj. Nizali su se hitovi „Hold You“, „You're Not Alone“, „Ecstasy“, „Marrakech“. Od 2003. do danas ATB je svake godine na DJ Mag listi Top 100 DJ-eva. Njegov zaštitni znak, pesma "9PM (Till i Come), i dalje živi, a najbolji dokaz tome je rimejk koji su uradili nakon 24 godine Topic i A7S, a Tiësto ga je potom remiksovao. ATB je baš u nedavnom intervjuu rekao da je „njegov cilj da stvara melodije koje će opstati godinama“.

Foto: Jelena Radojević

Promo karte i dalje u prodaji

Exit će biti održan od 7. do 10. jula 2022. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe su potvrdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena, kao što su Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, Afrojack, James Arthur, Masked Wolf, Joel Corry, Jax Jones, Alok, ATB, Boris Brejcha, Honey Dijon, Maceo Plex, Reinier Zonneveld, Monolink, Denis Sulta, Mathame, ZHU, ACRAZE, Sama’ Abdulhadi, ANNA, Sepultura, Napalm Death, Marky Ramone, Molchat Doma, She Past Away, Brkovi, Paraf, Vizelj, Coach Party, Sana Garić, Prti Bee Gee i mnogi drugi, a nova imena mts Dance Arene stižu uskoro.

U prodaji su četvorodnevne ulaznice po ceni od 6.490 dinara, uz uštedu od 60 odsto. Kako je interesovanje veliko, aktuelne cene standardnih festivalskih ulaznica biće na snazi najkasnije do petka, 8. aprila, do kraja dana.

Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds dostupne su po poklon cenama, sa preko 40 odsto popusta. Cena regularnih jednodnevnih ulaznica je 2.990 dinara, fan pit ulaznice su dostupne po ceni od 3.990 dinara, a VIP po ceni od 12.000 dinara.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

USPEŠNO ODRŽAN DEČIJI FESTIVAL NA PALILULI
Društvo

USPEŠNO ODRŽAN DEČIJI FESTIVAL NA PALILULI

U organizaciji Gradske opštine Palilulajuče je uspešno održana još jedna u nizu besplatnih manifestacijaza sve mališanesa Palilule ali i njihove vršnjake iz celog Beograda. Dečiji festivalse održao po prvi put,na jednom od omiljenih mesta okupljanja na Paliluli, u Višnjičkoj 84,i izazvao je veliku pažnju porodica sa decom i pored prilično nepovoljnih vremenskih uslova.

07.03.2022

11:59

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija