• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

17.09.2022

15:56

OSEĆAMO SE KAO DA SU NAM OTKINULI DEO SRCA Nataša iz "Frajli" otkrila detalje saradnje sa Kornelijem Kovačem, evo kako je reagovao kad ih je prvi put čuo!

Kultura

OSEĆAMO SE KAO DA SU NAM OTKINULI DEO SRCA Nataša iz "Frajli" otkrila detalje saradnje sa Kornelijem Kovačem, evo kako je reagovao kad ih je prvi put čuo!

Podeli vest

Kompozitor Kornelije Kovač sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a mnoge ličnosti iz javnog života su došle kako bi se oprostile od njega. Bio je voljen i poštovan od strane svih saradnika, a mnogima je dao "vetar u leđa" onda kada im je to bilo najpotrebnije. Takvo iskustvo su sa njim imale i članice benda "Frajle"

- Sa Kornelijem Batom Kovačem su mnogi sarađivali ali on je birao samo najbolje. Kada
vam
Kornelije Kovač da kompliment za muziku, izvođenje ili tekst, to bi značilo da ste

stvarno dobri u tome - zaključile su danas u emisiji "Vikend na K1" članice grupe "Frajle"
i voditeljka Natalija Milosavljević.

Foto: printscreen

Kornelije Kovač

To su jednom prilikom doživele “Frajle” koje su imale i priliku da sarađuju sa Kornelijem
Kovačem.

Foto: Printscreen

Natalija Milosavljević

- Uvek se osećamo kao da su nam otkinuli deo srca kada nam odu veliki kompozitori i veliki muzičari. Mi se sa njim uopšte nismo poznavale do 2014. godine kada smo učestvovale na “Beogradskom proleću” i tada smo prvi put izvodile pesmu “Ko se to meni zaljubio”. Ne znam ko je pobedio te godine, ali Kornelije je bio član žirija i tada je rekao "Meni su se najviše svidele 'Frajle', one su imale najbolju pesmu, najbolji nastup” i on je nama dao 12 poena. Nakon toga smo se upoznali. On je bio jedan divan čovek, jednostavan, vrlo skroman, vrlo
smiren
– rekla je Nataša iz grupe "Frajle".
Ona je dodala da su imale i veliku tremu kada su zajedno sa Kornelijem Kovačem
izvodile pesmu "Trla baba lan".
- Treba biti zahvalan što si bio deo života i deo muzičkog postojanja tog čoveka i
svega onoga što je stvarao
– dodala je Nataša iz "Frajli".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija