• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.10.2022

20:25

MILAN MARIĆ UPOZNAO NAOMI KEMBEL! Ovo su svi detalji njihovog susreta u Milanu! EVO ŠTA JE CRNA PANTERA PORUČILA GLUMCU!

Đorđe Bukvić/Promo/Privatna arhiva

Kultura

MILAN MARIĆ UPOZNAO NAOMI KEMBEL! Ovo su svi detalji njihovog susreta u Milanu! EVO ŠTA JE CRNA PANTERA PORUČILA GLUMCU!

Podeli vest

Naš proslavljeni glumac Milan Marić imao je priliku da upozna i da porazgovara s Naomi Kembel.

Zvezda filma "Toma" i serije "Državni službenikMilan Marić i jedna od najpoznatijih svetskih manekenki Naomi Kembel sreli su se na Nedelji mode u Milanu, kojoj su oboje prisustvovali.

Foto: Đorđe Bukvić/Promo/Privatna arhiva

Milan Marić

Kao najveća zvezda, "crna pantera" hodala je pistom na reviji jednog poznatog brenda, dok je istoj prisustvovao i Marić, koji je jedno od glavnih promotivnih lica ovog brenda za naše tržište.

- Milan je, kao i svi gosti, prošetao crvenim tepihom s gostima iz celog sveta. Prisustvovao je iz prvih redova i samoj reviji, gde je najveću pažnju privukla Naomi Kembel, koja je svojim hodom i izgledom očarala sve prisutne - priča izvor za "Kurir" i nastavlja:

Foto: Youtube printscreeen

Naomi Kembel

- Nakon defilea, gosti su otišli na afterparti, gde su se Milan i Naomi i upoznali. Proveli su neko vreme u srdačnom razgovoru. On joj je uputio niz komplimenata, a ona mu se zahvalila. Videlo se da su joj pohvale baš prijale. Marić joj je objasnio da je on glumac iz Srbije, spomenuo joj je nekoliko uloga koje je odigrao u filmovima i serijama. Oduševila se kad je čula da je iz Srbije. Rekla mu je da je bila u našoj zemlji i da nosi samo lepe uspomene iz naše zemlje, kao i da je trebalo prošle godine da dođe opet, ali da je situacija s pandemijom koronavirusa poremetila te planove - navode pomenuti mediji, a za kraj dodaju:

- Naomi mu je obećala je da će pogledati njegove filmove kad bude imala vremena i da se iskreno nada da će se opet videti prilikom njenog dolaska u Beograd. Milan je posle u razgovoru s prijateljima istakao da je Kembelova još lepša uživo nego u medijima i da mu je sad potpuno jasno zašto je zovu "crna pantera" - završava naš izvor s lica mesta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17