• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

02.11.2022

10:45

BODA NINKOVIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Glumac odbio ulogu u KULTNOM filmu, pa otkrio da li se POKAJAO zbog toga!

E-Stock

Kultura

BODA NINKOVIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Glumac odbio ulogu u KULTNOM filmu, pa otkrio da li se POKAJAO zbog toga!

Podeli vest

Glumac Slobodan Boda Ninković trebalo je da igra u filmu "Lepa sela lepo gore", ali je zbog previše obaveza svoje mesto prepustio njegovom kumu, Draganu Petroviću Peletu

Deo glumačke postavke filma koji je u roku od samo par dana osvojio srca publike ''Komedija na tri sprata'', ali i Sandru Mitrović koja je režiser i idejni tvorac pomenutog ostvarenja, gostovao je u emisiji "Ami Dži šou", a tom prilikom Slobodan Boda Ninković otkrio je do sada nepoznate detalje iz svoje dugogodišnje karijere.

Foto: E-Stock

Boda Ninković, glumac

Naime, Boda je odbio ulogu u legendarnom filmu, a na to mesto došao je njegov kum Dragan Petrović Pele.

- Bio sam u ekipi filma ''Lepa sela lepo gore'', ali sam tada dosta radio u pozorištu, a film se snimao na terenu. Imao sam čudan osećaj, nisam nešto goreo od želje da snimam to, verovatno da jesam, sredio bih sve i glumio - rekao je Boda i dodao:

- Moj kum Pele, ušao je u tu priču i uradio pravu stvar. Realno ne kajem se, tako sam osećao. Ako nešto radite na silu nešto, mnogo košta, čovek može da se razboli - govorio je Boda.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija