• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S. - T.S.

21.02.2023

21:58

MILOŠ BIKOVIĆ O KOLEGAMA: Velika mi je čast i zadovoljstvo što delim kadar sa legendama!

Informer

Kultura

MILOŠ BIKOVIĆ O KOLEGAMA: Velika mi je čast i zadovoljstvo što delim kadar sa legendama!

Podeli vest

Večeras je održana premijera prve epizode serije "Južni vetar Na granici" u MTS dvorani, a popularni glumac Miloš Biković ispričao je da mu je čast što deli kadar sa starijim kolegama koje ceni i poštuje.

U ovoj sezoni u vodećim ulogama gledaćemo Mikija Manojlovića, Aleksandra Berčeka, Bogdana Diklića za koje Biković ističe da su legende.

Foto: Informer

 

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što delim kadar sa legendama, glumcima kao što su Aleksandar Berček, Bogdan Diklić i Miki Manojlović, kao i sa divnim mlađim kolegama koje možemo da vidimo u drugoj sezoni "Južnog vetra". Velika čast i privilegija, velika radost kada igrate po sceneraju koji je izuzetno zanimljiv,  a kada ga čitate, čitate ga kao roman, kao dramu i vuče vas da nastavite. Ne morate ništa da domaštavate, jer vas sam inspiriše na vašeg junaka. Veliko je olakšanje imati reditelja kao što je Miloš koji je kontrolor kvaliteta - istakao je Miloš Biković

Čuveni Petar Maraš ispoštovao je dres kod i pojavio se u plavom odelu koje mu je sjajno pristajalo.

Foto: printscreen

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija